Melyik karaktert ajánlanátok?
Kettő és fél hete lolozok és már megvan khazix. Eleinte nem nagyon ment vele a játék,de már egész jó vagyok a jungelben.
Mindjárt megint összegyűlik 6300 IP és nem tudom, hogy melyik hőst vegyem meg. Khazix előtt Warwick-et használtam és nagyon jól. Szóval Warwickhez hasonlót szeretnék. Néhány napja kipróbáltam Yasuo-t. A testvérem használja Yasuo-t.Rohadt nehéz volt eleinte használni Yasuo-t az R-t szinte soha nem használtam hiába löktem mindenkit a levegőbe. Már nézegettem hősöket és Ekko meg Quinn egészen tetszett és Aatrox meg Diana is de nem tudom melyiket lenne érdemes használni. Attól is félek, hogy nem fogom tudni jól használni ezért szeretném, hogy ti mondjatok hősöket.
Heló!
Próbáld ki Udyrt és Skarnert.
Hát kezdőknek nem is érdemes a legbonyolultabb hősökkel próbálkozni.
Shivana, Rammus, Sejuani, Hecarim, Skarner, Udyr, Yi, Vi,
igazából mind könnyű.
Ne Ekkot. Én kb. egy éve megkaptam egy eventnél, egyből használni kezdtem. Sokkal nehezebb mint elsőre hinnéd! 6-os szintig mondjuk egy jó Yasuo ellen csak próbálsz nem meghalni. Ha pedig mellélövöd az ultit... Hát akkor neked annyi.
Aatrox is megvan. Elég könnyű, de hamar megunod. Szerintem ha olyan kell akivel egyből jól tudsz játszani akkor vedd őt, de ha olyat szeretnél akivel izgalmas, fordulatos a játék akkor vedd Ekkot vagy Azirt. Viszont a második esetben időbe telik kiismerni a hőst, főleg Azirt. Ekkot meg lehet szokni 4-5 játék után, de profi szinten vele is nehéz játtszani. Azirral meg... Hát elvileg 125 játék után már egész jól elvagy vele.
Tehát szerintem ha van időd akkor Azir. Kevesen tudják kihasználni a maximális lehetőségét és ha jó leszel vele bárkit lealázol még Diamondban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!