A Cs Got megvettem es nagyon bena voltam be dobott Silver 1-be de azota nagon sokat tanultam es mondtak hogy vagyok Nova Szinten is de nem tudok 6meccaet nyerni sorozatba?
1. Ez a kérdés mit keres a weblapkészítés kategóriában?
2. Ha nem tudsz felmenni Nova-ba, akkor nem vagy Nova-ba való, ilyen egyszerű.
3. Felesleges újra megvenni, ha nem sikerül felmenned Nova-ba, akkor ha újra megveszed is csak silver valamennyi leszel.
Fogjátok már fel végre, hogy mindenki ott van, ahová való! Olyan nincs, hogy valaki a világ legjobb CS:GO játékosa, de egy szintnél nem tud feljebb jutni. Ha tényleg annyira jó, akkor Global lesz belőle, és ezt sehogy nem lehet megakadályozni.
"De nagyon nehez 6meccset sorba nyerni es en a magam szintu emberek ellen akarok jatszani."
Tehát beismered, hogy kevés vagy a zsinórban 6 győzelemhez, mégis azt hiszed, hogy te többet érdemelsz. Hidd el, magad szintű emberek ellen játszol most is, hiszen képtelen vagy feljebb jutni. Nem azért mondom, hogy bántsalak, hanem mert ezek a tények, fogadd el őket.
Az új ranking rendszer ezerszer jobb, mint a régi, ahol rakétaként száguldottál fel Nováig/Guardianig, aztán random föl-le dobált a játék. Én a régi rendszerben Legendary Eagle voltam, ami a játékosok kb. 6%-át foglalta magába. Az újban Master Guardian II-ig zuhantam, ami szintén a játékosok 6%-át foglalja magába. Azt hiszed, érdekel? Teljesen hidegen hagy, akárcsak a skinek (egy darab nincs egyik fegyveremen sem). Jó meccsek legyenek, a többit letojom.
Amúgy jókat szoktam derülni azokon, akik azt hiszik, a magasabb ligákban valami félistenek játszanak, és ott teljesen más a játék. Egy nagy túróst más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!