Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért jó a pokemon go?

Miért jó a pokemon go?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt látom és ahányszor rátekintek például a logójára egyre jobbam utálom! Értelmes válasz?

2016. aug. 2. 16:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Lesétálják az otthon felszedett kilókat.

Bár ugyanazt csinálják csak nem a négy fal között, hanem a friss levegőn.

Lehet ésszerűen és eszetlenül játszani. Nem kötelező játszani. Én inkább a rajzfilmjét nézném a tv-ében.

Ebből is lehetne gyűjtögető kártyákat vagy plüssöket gyűjteni karácsonykor jó biznisz lenne boltoknak.

2016. aug. 3. 19:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Mindent megválaszoltak előttem, én csak válaszra térnék ki, ami azt írta (mellesleg sok helyen látom hogy ezt írják): "Aki csak a pokémon go miatt megy ki a friss levegőre az ilyen meg olyan rossz".

**Aki nem akar sokat olvasni az keresse lennt a csillagot röviden összefoglaltam**

17/f vagyok. ( 178cm és 75-77kiló, mielőtt valaki dagadtnak nevezne). Imádok gépezni, sokan meg is szólják mert mért nem mozdulok ki otthonról. És itt merül fel a kérdés hogy mit csináljak? Focizni senki nem jönne el mert a korosztályomba már mindenki "felnőtt, ők nem fociznak már", őket csak bulizni hívni tudom, és van a másik véglet, akik meg kockák és azért nem jönnek ki, vagy mert barátnőjük van és nem érnek rá. És itt is felteszek egy kérdést, most akkor ezek szerint menjek ki egyedül az utcára, és gyalogolgassak, és akkor én jó vagyok mert kimentem minden ok nélkül a friss levegőre? Akkor mivel más az, ha kimegyek gyalogolni, de közbe pokémon gozok hogy ne unatkozzak?*** Elnézést hogy ennyit írjam, de röviden összefoglalva 17 éves vagyok, a korosztályom vagy bulizik, iszik, barátnőzik, vagy kockul gép előtt, focizni nem tudok elég embert hívni, de ha nem megyek ki minden ok nélkül a friss levegőre, akkor az szégyen? ***

2016. aug. 4. 20:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Az nagyobb szégyen, hogy egy játék kellett, ahhoz, hogy kimozduljanak az emberek.

Semmi sem kötelező.

2016. aug. 5. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!