Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan játsszak a pokemon...

Hogyan játsszak a pokemon go-val otthonról?

Figyelt kérdés
Mindenek előtt, hogy tiszta legyen, csak azért szeretnék otthonról játszani vele, mert térdműtétem volt és jelenleg fekvőbeteg vagyok, alig várom hogy újra séta közben játszhassak vele, ugyanakkor ezen nőttem fel és nagyon tetszik a játék :) Sok fake gps és egyéb megoldást találtam a neten de egyik sem akar nekem működni, ezért kérlek titeket ha valaki tud egy jelenleg működő ilyesmi megoldást az írja le

2016. júl. 28. 18:31
 1/3 anonim válasza:
Ha nincs nálad soha semmi mint nálam akkor tudsz aktiválni füstölgőt. Nekem fél óra alatt adott 5 weedleyt. Abból egy el szökött.
2016. júl. 28. 19:00
 2/3 anonim ***** válasza:
használhatsz botot, de az tulajdonképpen csak megy helyetted és lesz egy kupac pokémonod, nem tudod közben megnyitni az appot mert bannolnának. Ha esetleg tudsz venni valami jó drónt és ráragasztani a telód, meg valami programmal nézni a gépeden :D
2016. júl. 30. 22:04
 3/3 anonim válasza:

[link]

Ezt kioróbáltam és működik, még telefon se kell hozzá :D. Bár elég bug os a program és elég sokszor fagy, de működik. Jó tanácsként: New yorkban a central parkban rengeteg pokestop és pokemon van.

Remélem segíthettem.

2016. júl. 31. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!