Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek szabályosan...

Szerintetek szabályosan játsszák a lottót?

Figyelt kérdés

Egy csomószor hallottam már innen-onnan, hogy biztos csalás (olyat is hallottam, hogy Orbán keze van ebben is). Mert pl. olyan nincs, hogy kihúzzák pl. a 15-öst és a 16-ost egymás után.

Múlt héten elvitték az 5-öst és a jokert is. Nekem ez fura. Mégis mennyi az esélye, hogy több millió kinyomtatott lottó szelvényből valaki pont akkor pont azt megveszi? :)

Egyébként én azt utálom, amikor kézi sorsolás van. A mami kihúzza, a mosolygó kisasszonyka szétszedi a golyót, nézi fél percig, aztán végre megmutatja :D

2016. ápr. 23. 11:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Nincs azzal semmi probléma h kihuzzák a 15 után a 16-ot. Azzal sem lenne ha az 1,2,3,4,5 számokat huznák.megeshet.

A probléma az az hogy mikor lezárták a fogadást simán egy pillanat alatt megnézhetik h melyik az az öt szám amit senki nem játszott meg.

Innen meg mindenki gondoljon amit akar.

2016. ápr. 23. 12:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Miért kellene csalni amikor anélkül is kicsi az esélye a nyerésnek? 44 millió különböző módon lehet kihúzni 5 számot a 90-ből. Egyik héten sem vesznek ennyi szelvényt és játszanak meg ennyi különböző lehetőséget, tehát semmi értelme külön figyelni hogy melyiket játszották meg. És mivel nyernek az emberek és most is nyernek, még inkább hülyeség az a konteó, hogy direkt olyan számokat húznak ki amivel nem lehet nyerni, hiszen nyertek.

1 a 44 millióhoz esély százalékban: 0,00000000227% - ezt már nem kell bundázni sem.

2016. ápr. 23. 12:50
 3/7 A kérdező kommentje:
nekem is egy kicsit furcsa. Emlékszem, régebben minden a lottó ötösről szólt, hogy hol lakik, ki lehet az, hol adta fel a szelvényt. Az elmúlt 1-2 alkalommal pedig semmi hír róla..
2016. ápr. 23. 12:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Ennek semmi köze ahhoz hogy szabályos-e a játék. Jelentős kockázatot jelent felfedni egy lottónyertes személyiségét, mert az elmúlt pár évtizedhez képest változott annyit a világ, hogy ne érje meg mindenkinek elmondani hogy hirtelen lett pár száz milliód.

Kérdező, tudod hogy játsszák ezt a játékot? A kérdés értelmetlen:

"mennyi az esélye, hogy több millió kinyomtatott lottó szelvényből valaki pont akkor pont azt megveszi? :)"

Nem nyomtatják ki a számokat, nem veszed meg a kész kombinációkat, ilyen nincs is. Te kérsz egy üres szelvényt, beikszelsz rajta 5 számot, te csinálod. Erről készül majd egy hitelesített szelvény, rögzítve hogy te azt az 5 számot játszottad meg, a játékidőn belül, azaz részt vettél a játékban azokkal a számokkal a húzás előtt.

2016. ápr. 23. 13:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem annál a résznél a Jokerről volt szó, ahol a szelvényszámot játszod meg, ami adott, nem választott.

2016. ápr. 23. 13:18
 6/7 A kérdező kommentje:
igen, arra gondoltam, ami a szelvény alján van. Joker és azt is sorsolják hetente :)
2016. ápr. 23. 13:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Itt olvashatsz érdekességeket:

[link]

2016. ápr. 26. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!