Tudtok olyan MMORPG-t ajánani amiben ha meghalunk mindenünknek vége (vagyis törlődik a kari, cuccok stb. ) és sokan játsszák?
Metin 2. Olyan kuka maga a játék mint annak a borzalomnak az animéje. True Story dude.
Amúgy... Diablo-ban meg ARPG-kben vannak Hardcore módok ahol ha karid meghal vége a játéknak.
Amúgy megsúgom olyan VRMMORPG amit te szeretnél a te életedben biztos hogy nem lesz.
Dehogynem,még a mi életünkben lesz ilyen játék nyugi.
Az oculus mindjárt itt van,attól meg csak egy lépés a VRMMORPG
A Buggos Oculus Riftre gondolsz? Ami még egy autós játékot is lassan kezel?
Olyan tuti nem lesz jópár évtizedig hogy az agyad benne legyen a játékban és ne érzékeld a külvilágot. Gondolatirányító sisak már rég van, de kb használhatatlan, ultra lassú. Anélkül meg a VRMMORPG egy sima MMORPG VR sisakkal, amit ugyan úgy kontrollerrel/kbvel irányítasz. - De ennyi erővel felrakod a Riftet (előtt megveszed 200 ezerért, meg szerzel mellé egy 500ezres gépet) és bevágsz egy WoW-ot, vagy GW-t. Vagy ha a kínai (gagyi) mmorpgket szereted a Blade and Soult, esetleg a Black Desertet.
UI: Az MMORPG műfaj meg eléggé mélyrepülésben van az utóbbi időben, a piacot kezdi átvenni a MOBA. Gyakorlatilag egyetlen játéktől függ az hogy idén ne haljön meg egy egész műfaj. (Már az értékes része)
Ha szereted a szenvedést, meg azt hogy ha meghal a karid akkor game ove, akkor ajánlom a Shaiya nevű MMORPGét. Sok sikert hozzá!
Én 5 évig játszottam vele. Csak egyre rosszabb...
// most GW2re cseréltem
ha meg akarsz halni ajánlom a Dark Souls-ot, van multi is és más játékosok is szétszedhetnek :D
Vagy Diablo III hardcore karakter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!