TERA-zik most valaki? Milyen a játék populációja? Sokan szoktak fent lenni? Milyen az end-game content? Megéri játszani vele? Vannak frissítések / event-ek?
Figyelt kérdés
2016. júl. 28. 17:28
1/2 anonim válasza:
Unalmas, ritkán jelennek meg új insták, és ha az új patchbe jön is új insta akkor maximum 2db és a régieket veszik ki mindig és pár hónap mulva visszarakják és ez így megy folyamatosan, emellett megjelenik mindig az új gear amit ha megcsinálsz p2w meg TC (havidíjas p2w) nélkül szinte lehetetlen felhúzni +15-re, p2w nélkül több hónap kell hozzá. PvP-vel el lehet lenni de nem hiszem hogy ne unná meg azokat a battlegroundokat valaki 1-2 óra után. Összeségében a Tera amúgy jó játék mert jó a grafika, harcrendszer a legjobb de nincs vele foglalkozva úgy ahogyan kéne. Számomra az end-game nagyon kevés.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, én is hasonlóakat olvastam...
Annak idején játszottam vele egy fél évet (popori mystic-ként), tetszettek a dungeon-ök, amikbe behívott fejlődés közben, de már akkor is éreztem, hogy valahogy üres, elhagyatott az egész. Ez még két éve volt.
Sajnálom, hogy azóta nem nagyon változtak a dolgok.
Köszönöm az információkat :)
2016. júl. 28. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!