Kismate1996 kérdése:
Minecraftban aki nem vette meg a játékot annak is ugyanolyan (frissítések, pálya, stb. ) a játék?
Figyelt kérdés
Úgyértem, hogy aki megvette, annak is ugyanolyan a játék, semmivel se több, extrább, mint aki nem vette meg? Anjocaidos is?2012. nov. 3. 22:16
1/5 anonim válasza:
A szerverekre nem lehet fölmenni, és a Tekkitet máshogy kell telepíteni, de lényegében ugyanaz. Az Anjocaid pedig micsoda?
2/5 A kérdező kommentje:
Fel lehet menni nem? Csak ha online mode ki van kapcsolva. Anjocaido pedig egy kliens tört játékhoz.
2012. nov. 4. 00:27
3/5 anonim válasza:
Hát,én nem vettem meg,a frissítések ugyanazok föl tudok szerókra is menni,de egy nagyon nagy bajom van vele:
modot nem tudok berakni:(
4/5 anonim válasza:
Nekem minden működik modolni is tudok egy baj van nem lehet saját skinem bár ez a hu minecraftal megoldható.Szóval nekem jó szinte semmiben sem gátol szerverre is feltudok vele menni.
5/5 anonim válasza:
ha nem eredeti a minecraftom hogy tudok tekittel játszani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!