Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi okozhatja azt, hogy egy...

Mi okozhatja azt, hogy egy játék (LoL) egyre gyengébben fut a laptopomon? (60FPS-el kezdtem nyáron, mára már csak 20FPS) A frissítések okozhatják ezt? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Tulajdonságai:

Samsung Series 3 370R PN NP370R5V-S01HU

Processzor: IntelŸ Core™ i3 Processor 3110M (2.40 GHz, 3 MB L3 Cache)

Memória: 8GB RAM(DDR3 1600MHz/4G*2), 1000GB HDD

Videó kártya: AMD Radeon HD 8750M 1GB

A LoL gépigénye pedig:

[link]

Előre is köszönöm!:)

2014. márc. 9. 14:29
 1/2 Robika000 válasza:
Jó kérés, nálam is ez van, hasonló tudású géppel. Én is 60 FPs-el kezdtem másfél éve, most alig ha megy 20-al.
2014. márc. 9. 14:31
 2/2 P.O.C. ***** válasza:

A privát üzenetedre itt reagálnék:

Szia.

Érdekes jelenség. A laptopokat nem igazán játékra tervezték, kivétel a több százezres Gamer laptopokat.

Hardveres megközelítés:

Melegedés állhat a háttérben, hogy elszennyeződött a hűtőrendszere ezért visszakapcsolt a teljesítmény.

Szoftveres megközelítés:

Akár ahogy mondod frissítés is állhat a háttérben.

Önmagában a Windows Update nem hiszem, hogy ennyire belassítaná.

Viszont lehet hogy új videokártya driver rakott fel.

Ez azért lehet gáz, mert ha jól tippelek ez egy switchable graphics technológiás laptop. Ez aszt jelenti, hogy párhuzamosan az Core i3 APU videokártyája és az AMD diszktrét videokártyája is jelen van. És profilok segítségével dönti el, melyik program melyik VGA -t. A technológia lényege, hogy energiát és akkuidőt spóroljon neked. Ez viszont csak gyári driverekkel működik.

Viszont rengetegen panaszkodnak rá a fórumokon, mert sokaknak menet közben nem működik vagy sosem működött.

Itt elsősorban a driverek beállításainál kéne körülnézni.

2014. márc. 9. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!