Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A letolotott Sims 4hez is...

A letolotott Sims 4hez is kell origin?

Figyelt kérdés
Es ha igen akkor miert irja ki az origin hogy nem tudok bejelentkezni mert nem vagyok online vagy valami ilyesmi..mikozben van internetkapcsolat?

2016. júl. 24. 14:10
 1/8 Amarok Tonrar ***** válasza:
Letöltött, mint lopott?
2016. júl. 24. 14:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen letoltott
2016. júl. 24. 14:39
 3/8 Amarok Tonrar ***** válasza:
Lopott verzióval nem tudsz felcsatlakozni.
2016. júl. 24. 14:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem ertem:) megis keri
2016. júl. 24. 14:45
 5/8 Amarok Tonrar ***** válasza:
Lehet, de engedni nem fogja. Vagy megveszed, vagy lelopod máshonnan, vagy rájössz, hogy ez így miért nem működik.
2016. júl. 24. 14:51
 6/8 A kérdező kommentje:
"Lelopod":D igen letoltom majd mashonnan ez olyan vicces...ertem en hogy lopas,eleg sokan csinaljak..de attol meg nem kene igy irnod:)szoval oke akkor majd lelopom mashonnan..azert koszi😉
2016. júl. 24. 14:57
 7/8 Amarok Tonrar ***** válasza:
Írhatod máshogy is, attól még lopás. Engem nem zavar, de nem is segíthetek nyilvánosan illegális cselekményben, ezt remélem megérted. Némelyik működik, némelyik nem, némelyik nehezebben, némelyik vírusos. Ezeket a kockázatokat te vállalod.
2016. júl. 24. 15:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha kéri az origint, akkor nem crackelted meg rendesen. Próbálkozz másik csapattal, vagy netről cracket, crackfix-et leszedni.

Amúgy meg mindegy szerintem, hogy letöltésnek vagy lopásnak írják, mert ugyan úgy szellemi tulajdont veszel el engedély nélkül, szóval ezen nem kell besértődni, tehát engedély nélküli eltulajdonítás, vagyis lopás :D

2016. júl. 24. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!