Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek ez így működni...

Szerintetek ez így működni fog? (SIMS 3)

Figyelt kérdés
Jó ideje már a tört verziói vannak fent a játéknak, és most úgy döntöttem, hogy megveszem valamennyit eredetiben. A probléma az, hogy lenne néhány simem, házam amit nem szeretnék hogy elvesszen. Le tudnám őket menteni valahogy úgy, hogy aztán az eredeti játék részesei lehessenek, vagy egyáltalán nem kompatibilisek?

2016. júl. 23. 17:34
 1/8 anonim ***** válasza:
A dokumentumokban lévő, maga által generált Electronic Arts nevű mappát használj a játék. Ha a régit összefésülöd az újjal, minden olyan lesz, mint a régi játékban.
2016. júl. 24. 03:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem, de egy-két fájlt se lehetne átrakni?
2016. júl. 25. 18:58
 3/8 anonim ***** válasza:
De. Amit átraksz az lesz benne.
2016. júl. 25. 20:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja éd azt hozzátenném, hogy nyilvám figyelni kell arra, ha átraksz mondjuk egy simet, akkor vele együtt rakd át azokat az egyedi tartalmakat is, amit felhasználtál hozzá. A simmel önmagában nem fog átmenni.
2016. júl. 25. 20:06
 5/8 anonim ***** válasza:

*és

*nyilván

Bocs, telóról vagyok.

2016. júl. 25. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Jót írt az előző, de kicsit leírom érthetőbben. :)

Szóval még mielőtt feltelepítenéd az eredeti változatot, menj a Dokumentumok\Electronic Arts mappába, és ott lesz egy The Sims 3 mappa. Ezt vagy másold ki az asztalra, vagy nevezd át, valami másra. Ez a mappa tartalmazza a többek között a mentéseidet.

Most töröld le a gépedről a letöltött Simset, és telepísd fel az újat.

Ha ez megvolt, menj vissza a Dokumentumok/Electronic Arts mappába, és állíts vissza mindent attól függően, hogy hogy csináltad. (Tehát ha az asztalra másoltad a mappát, akkor húzd vissza ide, vagy ha átnevezted, nevezd vissza The Sims 3-ra.) Így ha most belépsz a játékba, minden ugyanolyan lesz, mint azelőtt.

Fontos, hogy minden kiegészítőt, ami most rajta van, azt ugyanúgy fel kell telepítened, hogy minden megfelelően működjön.

2016. júl. 31. 01:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Bocsánat, nem gondoltam, hogy ez ennyire nehezen érthető. :)
2016. júl. 31. 15:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Én értettem, de aztán -olvasva a kérdező kommentjét-, rájöttem, hogy ő lehet, hogy nem értette.
2016. júl. 31. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!