Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szeretném újra installálni a...

Szeretném újra installálni a Sims 3-at, de nem akarom, hogy elvesszenek a cuccaim (hajak, ruhák, . ). Ha felrakom ezeket stickre, és az újrainstalálás útán berakom őket a helyükre, akkor megmaradnak és működni is fognak?

Figyelt kérdés

2015. jan. 17. 18:30
 1/6 anonim válasza:
Elég, ha csak a Downloads mappát kimented az Electronic Art/The Sims 3 mappából a Dokumentumokban, mivel ebben a mappában vannak a letöltések. Miután újratelepítetted, írd felül a Downloads mappát azzal, amit kimentettél. :)
2015. jan. 18. 13:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Jobb, ha az egész Electronic Arts mappát mented ki, és berakod az új helyére. Minden ott lesz, ami eddig volt.
2015. jan. 18. 13:38
 3/6 anonim válasza:
De akkor az új cuccok nem lesznek benne a játékban (pl. új szomszédság)
2015. jan. 18. 14:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Dehogynem.
2015. jan. 18. 14:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert én már ráraktam a stickre...és a laptopomra amúgy sem tudnám máshova copyzni mert annyi cuccom van, hogy nem lenne hely az egésznek. :D
2015. jan. 20. 18:49
 6/6 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy meglegyen a mappa, és később vissza tudd tenni.
2015. jan. 21. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!