Szerintetek ez így működni fog? (sims)
Figyelt kérdés
Megvan a gépemen az eredeti sims 3, ehhez 4 kiegészítőt vettem boltban az utolsó a nemzedékek. Mostanában nem állok olyan jól, hogy megtudjam venni a boltban méregdrágán, ezért arra gondoltam, hogy mi lenne ha az eddigi újakat letölteném és megvenném a szigetvilágot, így ezt kérné utolsónak és meglenne a cd nem kéne semmit csinálnom vele... vagy ez nem így nem működik?2015. okt. 9. 08:59
1/10 anonim válasza:
semmiféleképp nem működne :)
amúgy 576 és CD Galaxisnál....olcsók :D
2/10 anonim válasza:
dejó hogy törölgetik a válaszaimat a semmiért
3/10 anonim válasza:
De a letöltési sorrendet tartsd be! (Asszrm van olyan)
Nem hinném higgy működik a CD+netes letöltés. :/
De sok sikert! :)
4/10 A kérdező kommentje:
olcsó? olcsó lenne 2000-3000 forintért... de 10000...
2015. okt. 11. 21:33
5/10 anonim válasza:
Milyen 10ezer?:'DDDDDD
hol nézed te? CD galaxisnál....576-nál egyáltalán nem 10ezer...legfejebb sims 4 az ami annyi....
7/10 A kérdező kommentje:
Tényleg annyi. Bocsánat. Amikor én vettem nem ennyi volt.
Na de most a kérdésre a válasz.. működhet, vagy eleve van ezzel valami baj ami miatt kivitelezhetetlen?
2015. okt. 14. 10:23
8/10 anonim válasza:
Próbáld ki és kiderül. De amúgy felesleges venni egyet is mikor letöltheted és kész.
9/10 anonim válasza:
Ha meg akarja venni...megvehetni :D amúgy értelmetlen kipróbálni...tört és eredeti együtt nem passzol :D :D
10/10 anonim válasza:
De hogynem...nekem vegyes es mukodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!