Nem tudok minden egyéni tartalmat berakni Sims 3-ba, Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Letöltöttem sok egyéni cuccot, ruhákat, hajakat, és kétféle szemet. Van amit berakott a játékba, de van amit nem (a két szemet és pár ruhát), pedig ott van hogy telepítve. Hogy tudnám megcsinálni, vagy mi lehet az oka? Van egy korlát, hogy mennyi tartalmat lehet egyszerre használni?2016. júl. 22. 20:10
2/5 A kérdező kommentje:
Mindet ugyan arról az oldalról. Ezért nem értem, miért van hogy az egyik működik a másik nem.
2016. júl. 22. 20:25
3/5 anonim válasza:
Nem elég egyértelmű a kérdésed.
Tisztázzuk. Ezek sims3pack fájlok, amiket az indítópanelen telepítettél, ugye?
Igen.
Store tartalmak, vagy mások altal készített ingyenes dolgok?
(leszögezem, hogy ezeket letölteno nem kalózkodás, mert ezek a tartalmak sosem kerültek pénzbe, hisz magánemberek csinalták, nem a készítők)
Esetleg magánember által újra felttött, vagy szerkesztett kiegészítőből vett tartalom?
Ha ezeket megválaszoltad, talán tudok segíteni. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Magán emberek által készített .package fájlok. Leszedtem hozzá a szükséges programot (Install Helper Monkey) és telepítettem. De hiába kattintok a .package fájlra, azt írja, hogy "A következő elérési úthoz való hozzáférés megtagadva:..."
2016. júl. 27. 15:14
5/5 anonim válasza:
Fölösleges ez az install helper izé. Egyszerűen csak le kell töltened és kicsomagolnod azt a fájlt, ami a 2. pont alatt van:
Abban lesz a Mods mappa, amit beleraksz a Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims 3 mappába.
A Modsban van egy Packages nevű mappa, abba pakolod az egyedi tartalmaid, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!