Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért van az, hogy Pokemon...

Miért van az, hogy Pokemon GO-ban kamerával nem tudom látni a pokemont?

Figyelt kérdés
Ha átváltok kamerára, be jön a kamera, de a pokemon sehol sincs ott, és ki ír valami üzenetet, hogy át váltok-e a másik módba. Ez miért van, mit lehet vele tenni? [Bár eddig csak bent a házban próbáltam még, mert csak Hétfőtől lesz mobilnetem.]

2016. júl. 24. 08:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
El olvasod, amit írok? :D A specifikációinál is szerepel a giroszkóp, illetve már említettem, hogy más alkalmazással működik a giroszkóp.. Ha nem lenne, mással sem működne.
2016. júl. 24. 21:06
 12/18 anonim ***** válasza:

"És azt is írtam, hogy nincs még mobilnetem, és otthonról, wifiről próbáltam, ami nincs lassítva, és amúgy csak AR módban nem jeleníti meg."

Akkor meg ez a baj. A wifi túl lassú ahhoz, hogy rendesen emg tudjon jelenni a pokémon rajt. Rendes mobilnettel fog működni.

2016. júl. 25. 19:24
 13/18 A kérdező kommentje:
4G-s mobilnettel sem jeleníti meg, de nem hinném, hogy túl lassú a wifi, 20 Mbit/s.. Megpróbáltam újratenni a játékot, akkor sem lett jobb. Ha valakinek van még ötlete, hogy mit érdemes megpróbálni, írja le.
2016. júl. 27. 14:19
 14/18 anonim ***** válasza:
Én már megmondtam: nincs benne giroszkóp.
2016. júl. 27. 15:22
 15/18 A kérdező kommentje:
Én pedig azt mondtam, hogy olvasd el, amit korábban írtam. Ha nincs benne giroszkóp, akkor miért működik más alkalmazásokkal? VR alkalmazással is kipróbáltam, és azzal is tökéletesen működik minden irányba..
2016. júl. 27. 16:15
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem mindegyik VR alkalmazáshoz szükséges a giroszkóp.

Ha letöltöd a Sensor Kinetics appot, az megmutatja, hogy milyen szenzorok vannak a telefonodban.

2016. júl. 27. 16:34
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt nem tudtam eddig. Ez azt írja, hogy nincs benne, de valami leírásban korábban azt olvastam, hogy van, most megnéztem egy másikat, és ott sincs a szenzorok között. Akkor tényleg ez a probléma, köszönöm a válaszokat.
2016. júl. 27. 20:08
 18/18 anonim válasza:
Nekem is K8-am van és nekem sem működik, csak nekem még a normális kamera se szóval teljesen sötét az egész amikor átváltok AR módba. Bár én nem nagyon sajnálom mert így kevesebbet meríti az aksit és nem kell külön a telefonnal is célozni és nem megy pocsékba annyira sok Pokélabda.
2016. aug. 10. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!