Miért nem látok egy pokémont sem a Pokémon GO ban?
Letöltöttem a játékot, és ugye az elején tudtam választani 3 pokémon közül hogy melyiket fogom be, ez rendben sikerült is, semmi gond nem volt.
Aztán ahogy játszok a játékkal, a Pokéstopokat normálisan meg tudom látogatni, meg tudom pörgetni, kapok jutalmat is, minden normálisan működik a játékban, csak az a baj hogy nem látok egy pokémont sem... Vagyis mutatja a közelben lévő pokémonokat, és a térképen látom is a fehér hullámokat hogy egy pokémon van előttem, de magát a pokémont nem mutatja csak a fehér hullámot, sehogy sem, akkor sem ha közvetlen mellette vagyok... Valami ötlet, mi a baj?
Próbáltam ki-be lépni, telefont ki-be kapcsoltam, újra is telepítettem a játékot, de semmi sem segít...
Üdv, megtudhatom milyen telefonod van?
Sajnos nem azért mert tudom a megoldást, csak kíváncsiságból. Ugyanez a hiba áll fent nálam is sajna :/
Nekem egy lg g3-ason android 5.0-val.
Tegnap küldtem efy bug reportot a niantic felé, eddig válasz még nem érkezett.
Ha esetleg sikerülne megoldani azt ide is leírnád hogyan?
Szia, LG F6 telefonom van, amelyen gyárilag 4.1.2. android volt, de frissítettem 4.4.2. re.
Sikerült rájönnem, hogy mi a hiba, vagyis pontosan a hibára nem, csak arra hogy a mobilnetemmel van valami, mert tegnap a haverom megosztotta az ő internetét, és az ő netjére rácsatlakozva tökéletesen működött a játék!
Olyan netem van, hogy ha az alap net elfogy, akkor nem fogy el, csak lassítják a szolgáltatást, és nekem már az alap elfogyott még a pokémon go megjelenése előtt, szerintem ez lehet a probléma.
27-én lesz újra netem, meglátom akkor működik-e majd, remélem igen :D
Szia! Nekem is ugyanez történik + a mobilnetem nekem is ilyen... De legalább most már tudom, hogy mi a gond! :D
Köszi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!