Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem látok egy pokémont...

Miért nem látok egy pokémont sem a Pokémon GO ban?

Figyelt kérdés

Letöltöttem a játékot, és ugye az elején tudtam választani 3 pokémon közül hogy melyiket fogom be, ez rendben sikerült is, semmi gond nem volt.

Aztán ahogy játszok a játékkal, a Pokéstopokat normálisan meg tudom látogatni, meg tudom pörgetni, kapok jutalmat is, minden normálisan működik a játékban, csak az a baj hogy nem látok egy pokémont sem... Vagyis mutatja a közelben lévő pokémonokat, és a térképen látom is a fehér hullámokat hogy egy pokémon van előttem, de magát a pokémont nem mutatja csak a fehér hullámot, sehogy sem, akkor sem ha közvetlen mellette vagyok... Valami ötlet, mi a baj?

Próbáltam ki-be lépni, telefont ki-be kapcsoltam, újra is telepítettem a játékot, de semmi sem segít...

2016. júl. 22. 12:45
 1/4 GoldPhoenix válasza:

Üdv, megtudhatom milyen telefonod van?

Sajnos nem azért mert tudom a megoldást, csak kíváncsiságból. Ugyanez a hiba áll fent nálam is sajna :/

Nekem egy lg g3-ason android 5.0-val.

Tegnap küldtem efy bug reportot a niantic felé, eddig válasz még nem érkezett.

Ha esetleg sikerülne megoldani azt ide is leírnád hogyan?

2016. júl. 23. 05:20
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia, LG F6 telefonom van, amelyen gyárilag 4.1.2. android volt, de frissítettem 4.4.2. re.

Sikerült rájönnem, hogy mi a hiba, vagyis pontosan a hibára nem, csak arra hogy a mobilnetemmel van valami, mert tegnap a haverom megosztotta az ő internetét, és az ő netjére rácsatlakozva tökéletesen működött a játék!

Olyan netem van, hogy ha az alap net elfogy, akkor nem fogy el, csak lassítják a szolgáltatást, és nekem már az alap elfogyott még a pokémon go megjelenése előtt, szerintem ez lehet a probléma.

27-én lesz újra netem, meglátom akkor működik-e majd, remélem igen :D

2016. júl. 23. 11:10
 3/4 anonim válasza:

Szia! Nekem is ugyanez történik + a mobilnetem nekem is ilyen... De legalább most már tudom, hogy mi a gond! :D

Köszi!!!

2016. júl. 23. 14:30
 4/4 Krisipoke ***** válasza:
Nekem szintén ugyanez a problémám és a helyzetem. Ma mászkáltam barátokkal, és az egyikük megosztotta a mobilnetét, hogy használhassam, és akkor elkezdett tökéletesen működni, szóval biztos, hogy ez a baj. :)
2016. júl. 23. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!