Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért van az, hogy eddig aki...

Miért van az, hogy eddig aki szerette a Pokemont, játszott vele illetve nézte, vagy voltak olyan cuccai az mások szemében egy lúzer volt, most meg hogy kijött a Pokemon Go az a lúzer aki nem játszik vele?

Figyelt kérdés
Csak szerintem képmutató ez a viselkedés?

2016. júl. 24. 07:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem játszom vele, mégse szólt be eddig senki :D Szóval erről ennyit.
2016. júl. 24. 07:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Most ez lett a felkapott, a mainstream. Az új ecsethaj, manbun és szakáll. Ennyi.
2016. júl. 24. 08:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Én eddig is játszottam vele és az animéből is sok évadot megnéztem, de sajna se mobilinternetem nincs, se olyan telefonom amin a Pokemon Go futna, úgyhogy ez most kimarad.
2016. júl. 24. 09:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert most ez a felkapott, és ami a felkapott az azonnal vagány lesz.
2016. júl. 24. 09:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy hogy mi a mainstream tárgya, az menő lesz.
2016. júl. 24. 10:07
 6/7 Krisipoke ***** válasza:
100%

Ahogy előttem is mondták: mainstream, tehát menő.

De igazából én már a kezdetek óta aktívan szeretem és követem a Pokémont, legalábbis a játékokat, és nagyon sosem ért miatta negatív élmény. Általános iskolában megszokták már az elején, gimnáziumban először furcsán néztek, aztán elfogatták, egyetemen meg már pont, hogy többen is játszottak a játékokkal, ott még furcsán se néztek. Aztán az első munkahelyemen megint nem nagyon értették, de eléggé érdeklődve kérdezősködtek, mert mint kiderült, többen is szerették anno az egészet, csak úgy elfelejtődött. :D

Egyébként meg az sem nagyon érdekelne, ha mások akármit is gondolnának rólam miatta. Nem azért szeretem, hogy másoknak megfeleljek.

2016. júl. 24. 10:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez nem képmutatás, ez a trend. Mint anno a bajusz vagy a hosszúhaj, most az ecsetfej és a taréj... Amugy ez nem jelenti azt, hogy a Pokémon miatt játszanak vele... Inkább maga a keresgélős játék stílus miatt... Meg persze ez teljesen újdonság, hogy való életben játszódik. Nem sok ilyen kiterjesztett valóság játék van.
2016. júl. 24. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!