Mi a játék neve?
Figyelt kérdés
régebben játszottam egy játékkal. az volt a lényege, hogy alulra le voltak írva tárgyak és azokat kellett megkeresni egy hajón. a hajónak volt valami neve. asszem az volt a játék neve is (de ez nem biztos). ugy fejeződött be a játék, hogy egy csajról kiderült h vámpír és ráöntöttük a szentelt vizet amitől meghalt. tudja valaki a nevét a játéknak? hasonló játékok is jöhetnek mert lehet h úgy könnyebb lesz megtalálni2016. júl. 23. 12:04
1/5 anonim válasza:
Tárgykeresős játékok az összefoglaló magyar neve, angolul meg: hidden object games.
2/5 A kérdező kommentje:
a játék címére vagyok kíváncsi nem a fatájára
2016. júl. 23. 12:28
3/5 anonim válasza:
"hasonló játékok is jöhetnek mert lehet h úgy könnyebb lesz megtalálni"
Saját magad írtad le okostóni, hogy hasonlk is jöhetnek. Senki se fogja tudni, hogy a több ezer ilyen vacak játékból melyikre bukkantál rá éppen. Leírtam, hogy kereshetsz rá erre a játéktipusra. Úgy bakkaer, hogy beírod a Google-be: hidden objects game. Így találsz majd kismilliót.
4/5 Amarok Tonrar válasza:
Minden ilyen játékban alul, vagy oldalt van kiírva, hogy mit keress. Fogadok, hogy hajón is játszódik egy rakat, mivel iszonyatosan sok ilyen játék van. Az, hogy a hajónak van neve, és talán az a játéké is, szintén nem információ. Tehát az alapján kellene válaszolni, hogy "egy csajról kiderült h vámpír és ráöntöttük a szentelt vizet amitől meghalt". Van benne egy csaj, akinek a nevét sem tudod, és vámpír. Ezt esetleg az fogja tudni, aki pont ezzel a játékkal játszott a rengetegből, végig is vitte, és emlékszik is rá. Na meg persze elolvassa ezt a kérdést. Nem látok rá sok esélyt. Keresgélj.
5/5 A kérdező kommentje:
MEGTALÁLTAM!!! Pandora szelencéje a játék neve.
2016. júl. 25. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!