Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan szerezhetem meg Behemot...

K.mefisto1 kérdése:

Hogyan szerezhetem meg Behemoth-ot az Evolve Stage 2 c. játékban?

Figyelt kérdés

(aki nem ismerné a játék az eredeti evolve c. játék "fejlesztése" amit azért fejlesztettek mert az evolve játék megbukott (2015) a sokba kerülő játék és sokba kerülő dlc-k miatt (60euró volt a játék+120 eurónyi dlc) a játék régen is és most is steames onnan lehet letölteni ingyen)

Szóval vissza a kérdésre:

Megvan a játék és ha bemegyek a boltba nem knálja fel a boltban a behemoth nevű szörnyet hogy meg lehessen venni. Csak nekem van ez így? valaki tudna segíteni hogy hogyan szerezhetem meg?

2016. júl. 22. 21:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Régen mikor megjelent, akkor vettem meg, akkor még játszani kellett a szörnyekkel és bizonyos achievment-eket elérni, hogy újabb szörnyeket kaphass. Persze ilyen alapon ment minden hunter is.
2016. júl. 22. 22:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Jelenleg le van zárva az ingyenes játékosok előtt, mert balansz-teszten megy át a Behemoth. Aki még korábban megvette a teljes játékot, az most is játszhat a behemóttal, a többiek majd csak azután, hogy véget ért a tesztfázis.
2016. júl. 22. 23:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem köszi szépen :)
2016. júl. 23. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!