Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of legends?

League of legends?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A fő ösvényem adc, de miden is próbálkozok. Van pár hős aki tettszik ki is próbáltam mindegyiket, csak nem tudom eldönteni, hogy melyikbe lenne érdemes időt ölni, úgymond mainelni,de úgy hogyha midre megyek akkor mindig vele mennék.

Szóval akik tettszenek:

Azir

Vladimir

Anivia

Cassio

2016. júl. 21. 21:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Jelenleg talán Anivia. Azir lenne a legjobb, de avval plat teteje /dia alja alatt senki sem tud játszani. Bitang erős, viszont nagyon komplex és azon szint alatt meg sem értik az emberek a mechanikáját. Nem véletlen az, hogy LCS-ben ban or pick kategória, rankeden meg 42% a win rateje.
2016. júl. 21. 21:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Próbáld ki Vladimirt. Nagyon op most és a felsoroltak közül a legegyszerűbb is. Azir az egyik legnehezebb champ a játékban, és Aniviába is sok időt kell ölni, hogy igazán jól menjen. Esetleg Cassit kipróbálhatod még, de én elsősorban Vladot javaslom.
2016. júl. 21. 22:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Aniviával játszom, egész jó, ugyanúgy Vlad. Azirt nem tartom most a legjobbnak, viszont nekem cassio a kövi akit megveszek.

Szerintem mind jó, talán Anivia a legerősebb, és sztem érdemes is kitanulni.

2016. júl. 23. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!