Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends-ben hogyan...

League of Legends-ben hogyan tudom "megvenni" az Ingyenes Heti Hősöket?

Figyelt kérdés
Új vagyok LoL-ban, és feltűnt, hogy minden héten különböző Ingyenes Heti Hősök vannak. Ezek tényleg ingyenesek, és ha igen, hogy tudom őket megszerezni?

#League of Legends #IngyenesHetiHősök
2016. júl. 19. 22:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Csak azon a héten ingyenesek.
2016. júl. 19. 22:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Azt addig tudtam, de azokat (a hősöket) hogyan lehet megszerezni?
2016. júl. 19. 22:23
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Bocsi, pontosítok: azon a héten ingyenesen játszhatsz velük, utána meg kell venned őket.
2016. júl. 19. 22:24
 4/11 A kérdező kommentje:
Ó, értem. És hol kell őket kiválasztani?Mert amikor meccs kezdete előtt felhozza a hősválasztót, nincsenek ott.
2016. júl. 19. 22:27
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
Ha még nem vagy asszem 5-ös szintű akkor nem tudsz velük játszani.
2016. júl. 19. 22:28
 6/11 A kérdező kommentje:
3-as vagyok :c De azért kösz. És ha megléptem az 5-öt, akkor majd feldobja őket a hősválasztásnál?
2016. júl. 19. 22:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Miután bejelentkeztél, a kliensben a jobb felső sarokban ott van 3 kis ikon. Menj rá a kincsesládára, az a shop, ott tudsz venni új champeket, skineket, wardokat, stb.
2016. júl. 20. 11:55
 8/11 anonim ***** válasza:

A kliensben a shop-ban lehet venni hősöket, különböző árkategóriák vannak, kezdetben szerintem az olcsóbbak közül vegyél (azok se rosszabbak, kb minden hős ugyanolyan erős, az árak az alapján vannak, hogy mennyire új egy hős, a régebbiek olcsóbbak).

A pontot, amivel veheted őket simán játékért kapod. Az, hogy heti ingyenes, az csak annyit jelent, hogy azon a héten játszhat velük bárki.

2016. júl. 20. 17:59
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az összes választ!

Riot Pontot is kapok csatáért, vagy azt csak venni lehet?

2016. júl. 20. 22:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Azt csak venni lehet. Abból vannak a skinek, illetve hősöket js lehet venni érte, de a játékon belül nem juthatsz előnyhöz pénzért. Ez a játék elsődleges bevételi forrása, a skinek.
2016. júl. 21. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!