Mit csináljak ha laggol a GTA IV, vagy ha gép rossz akkor mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hiába raktam le gyenge grafikára de ugyan ugy, és 1176MB/3027 így használom és zölddel van kijelölve igy jól kéne mennie vagy a Laptoppal van a golnd?
AMD Quad Core e2-6110 1.5 Ghz Quad Core x4
AMD Raderon r5 m230 1GB
4GB Memoria
4gb Ram
750GB HDD
Mit jelent a quad Core x4, azt hogy 6gh.z?
Csak azért kérdem mert az euronicsba vettem de ám előtte választottam egy gépet félrarakattam 3 napra fizettés miatt. De 2. napon felhív hogy egy sokkal erősebb gép érkezet ez az x552WE-SX036D bejöttem és ránéztem mert egy 17.6 gépet választottam asszem az (asus x751b-ty160t) és ott mondta hogy előzőé gyenge processzor és mondta hogy férjének fut rajta a GTA V. Megvettem és most itt tartok. Ha átvert feljellenthettem csalásért?
2016. júl. 19. 13:59
1/6 anonim válasza:
A GTA IV mindenkinek szaggat, a leírásban viszont már a GTA V-ről beszélsz. Most akkor melyik?
2/6 A kérdező kommentje:
az V-t nem tudtam még felrakni
2016. júl. 20. 11:49
3/6 A kérdező kommentje:
IV-ről meg arról ha átvert feljelenthettem -e?
2016. júl. 20. 11:49
4/6 anonim válasza:
Először is rakj fel a gépedre egy 64bites wint, hogy érzékelje az összes ramod. Másodszor az én jóval erősebb gépemen is (amin a GTA5 maxon megy...) néha beakad meg folyton crashel a játék.
6/6 A kérdező kommentje:
erős a gép? mert a nő azt mondtogatta egyfojtábba hogy férjének gta 5 van és az jó
2016. júl. 20. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!