Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért laggol a call of duty...

Miért laggol a call of duty 2? elvileg nem kéne neki

Figyelt kérdés

múlt héten feltettem ezt az ominózus játékot nosztalgiázás gyanánt, de amikor elindítom kemény 5 fps-sel hasít. Ami vicces, mert fx 8320, asus 7870 és 8 giga ram társaságában nem kéne neki. Win 7 Ultimate 64 bit van fent, de a régebbi gépemen, ment gond nélkül, ott ugyanez az OS volt, kb ugyanilyen hardverrel (2500k és 7850 előtte 5850)

olvastam, hogy miksit kell dugni hátul a jack-be, ez megtörtént, de semmi. Jobb klikk a multiplayer.exe-re, speciális -> kompatibilitás -> win xp sp2 üzemmódban futás kipipálva és rendszergazdai jogosultság ON de még így is kaki.

mivel lehetne életet lehelni bele?

2013. ápr. 9. 21:29
 1/6 A kérdező kommentje:
ja és persze 1.3-as patch, PB frissítve pbsetup-pal legfrissebb verzióra.
2013. ápr. 9. 21:31
 2/6 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-k..

Próbáld meg, talán működik. De az 5 FPS brutál kevésnek tűnik.

2013. ápr. 10. 14:06
 3/6 A kérdező kommentje:
ezt én sem értem, benyomtam a cg_drawfps 1-et és alapfelbontáson max 20 volt, a menüben is kész diavetítés volt.
2013. ápr. 10. 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Most nézem a kulcsszavakat, XP-d van? 64bites?
2013. ápr. 10. 18:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem. win7, 64 bites, az a kulcsszó azért van, mert megpróbáltam xp kompatibilitási módban futtatni
2013. ápr. 10. 18:31
 6/6 anonim válasza:
keress uj cracket nekem hasznalt
2014. szept. 24. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!