Lehetséges hogy egy rossz tápegységtől laggol a játék?
Tehát játszottam a Witcher 3 nevezetű RPGvel és valamiért nagyon akadt pár percig ment 40 Fpssel majd leeset 20-15-re .Tudom nincs egy csúcs gépem de gy GTX 750tin mellette egy i5-4590 meg 8GB rammal nem hinném hogy lowon így laggolna és az egyetlen ami rossz volt a házban az a táp LC-Power 500-as táp volt(már azóta cseréltem )De nem tudom emiatt szaggatott volna mert nem merem megvenni a játékot hogyha tényleg nem lesz jó akkor kidobtam 30Eurot .A játék amikor akkor játszottam tört(letöltött) játék volt!
Előre is köszönöm!
Letöltöd megint, és megnézed, hogy most jó-e. Ha jó, akkor megveszed, ha nem, akkor nem.
G.
mar nincs meg jatek?
milyen a mostani tapod?
igen rossz tap az es szagathat amiatt a jatek (mivel a gep nem tud megfeleloen mukodni)
akkor van gond ha valamit karositott
milyen a gephazad (alsotapos nem art) van benne venti hely elol es hatul? es egyik helyen van venti legalabb? lehetoleg elol
ja ok, hat nem tudhassuk, elvileg mennie kellene gepeden
de max majd egy jobb vga t mikor veszel akkor jatszol vele...
de szerintem ha szagat most is akkor hardver/szoftver hiba van geppel még mindeg
abba van elol venti
hatra lehet 8 ast tenni
nem tul jo haz de talan a gephez megfelel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!