Lehetséges hogy egy rossz tápegységtől laggol a játék?
Figyelt kérdés
Tehát játszottam a Witcher 3 nevezetű RPGvel és valamiért nagyon akadt pár percig ment 40 Fpssel majd leeset 20-15-re .Tudom nincs egy csúcs gépem de gy GTX 750tin mellette egy i5-4590 meg 8GB rammal nem hinném hogy lowon így laggolna és az egyetlen ami rossz volt a házban az a táp LC-Power 500-as táp volt(már azóta cseréltem )De nem tudom emiatt szaggatott volna mert nem merem megvenni a játékot hogyha tényleg nem lesz jó akkor kidobtam 30Eurot .A játék amikor akkor játszottam tört(letöltött) játék volt!
Előre is köszönöm!
2015. dec. 31. 11:03
11/15 Közveszélyes Kontár válasza:
#9 hat ha most is szaggatni fog...
de ha ugy jobb: ne vedd meg a jatekot jatsz valami massal...
12/15 anonim válasza:
14/15 anonim válasza:
Az FPS értékek nem állandóak, attól függ hogy milyen helyszínen vagy a játékban. Akár a tizedére is leeshet az fps ha olyan helyszínen (főleg külső) vagy ahol sokmindent kell megjelenítenie a játéknak. 750-es videokártya elég gyér, nekem a 4 gigás GTX960-al is meggyűlik a baja néha.
15/15 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm a gyors válaszokat segítőkészek voltak . videó kártyát majd fogok újítani de most még jó ez a gép csak furcsálltam hogy így ingadozik az FPS érték De köszönöm mindenkinek megy a zöld :) És természetesen BÚÉK!
2015. dec. 31. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!