Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Tera nevű játék letöltésében...

MetalWolfie kérdése:

A Tera nevű játék letöltésében és elindításában Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Egyféle módszerrel próbáltam eddig de nem sikerült: A Gameforge-ról töltöttem le, majd elkezdtem onnan letelepíteni a Terát. Sikeresen le is telepítettem de a játék elindításával van egy kis probléma.. 😩 ki van írva hogy "download completed" de a "game" gomb nem reagál semmire.. Sőt! Egyik gomb se csinál semmit. Szerintetek mi lehet a gond? Vagy hogyha nem tudtok semmit erről akkor tudtok mondani egy olyan helyet ahonnan le lehet tölteni? 😌

2016. júl. 17. 01:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha jót akarsz magadnak, nem az európai (Gameforge-féle) TERA-val játszol, hanem az En Masse-féle amerikaival. Ég és föld a kettő, az utóbbi javára. Innen tölthető le:

[link]

A TERA mindegyik verziójára igaz, hogy a launcher program egy kalap sz**. Ezer évig tölti le a játékot, ezer évig installálja, aztán mikor eléri a 100%-ot, még mindig tölt egy csomót, aztán mikor a PLAY gomb aktivizálódik, akkor újra tölt és installál rengeteget. Mindenkinek azt szoktam javasolni, indítsák el, aztán hagyják úgy egy éjszakára, általában reggelre már játszható lesz. Ha egyszer már sikerült elindítani, onnan már nem lesz vele gond.

2016. júl. 17. 01:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!!!!😃😃 nem gondolta volna hogy Ennyi macera lesz vele.. Ezért megy a zöld pacsi!!😉😃😄
2016. júl. 17. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!