Kétféle TERA? MI VAN?!
Sziasztok, találtam kétféle TERA-t, be is linkelem őket!
[link] [TERA - Fate of Arun]
[link] [TERA]
Én ezt az utóbbit, a második linket töltöttem le, de nem értem!!! Nekem a Fate of Arun fent volt a gépemen, de letöröltem, eléggé nyögvenyelősen működött nekem, ez most nem fontos, hanem rá egy kis időre letöröltem, és most így félév alatt kitaláltam hogy akkor megint letöltöm, és megtaláltam ezt a második TERA-t, azt gondoltam hogy ez volt z amit letölthettem, igaz hogy máshogy néz ki, csak gondoltam megváltoztatták, nézem a gépigényt, mert nekem már telepítés közben jutott az eszembe, Specification Minimum Recommended
Operating System Windows 7 32bit Windows 7, 8, 8.1, 10 64bit
CPU Intel i3 2130 / AMD FX 4130 Intel i5 3570 / AMD FX 6350
Memory (RAM) 4GB 8GB
Graphic Card Geforce 9800 GT / Radeon HD 3870 Geforce GTS 450 / Radeon HD 4890 1GB
Direct X Version DX9 DX9
Hard Drive Space 45GB 55GB
4 GB RAM de régebben sokkal kevesebb volt! 2-4 GB RAM volt és nekem ment, igaz mikor a fővárosba mentem folyton ledobott, de hát most na. Melyiket kéne letöltenem? Most kipróbálom azt amit telepítek mikor lejön, úgy kb 22:00 körül... :D
a jatek regiokra van osztva, a gameforges az europai, az enmasse az amerikai verzio.
nyilvan a ping es ha szamit, a magyar jatekosok miatt az Eu a jobb valasztas.
a ketto nem teljesen ugyanaz, kulon-kulon account kell hozzajuk, meg akkor is ha ugyanarrol a jatekrol van szo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!