Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tera (EU) lv 65. után mit...

Tera (EU) lv 65. után mit csináljak?

Figyelt kérdés

Elértem a max szintet és ugye most kellene csinálni a PvP és a PvE szetteket, de elakadtam. Elsőként a PvE szettet akarom csinálni, de nem tudom hogy csináljam.

Én arra gondoltam, hogy armorcrafting-ot felhúzom maxra, aztán az ottani legjobb designt megtanulom és elkészítem ugyanezt fegyvernél is.

Lv 60-ig könnyű volt a játék, utána a tehénsz#r szedős quest-nél éreztem, hogy na most meg fog sz#patni rendesen és így is lett.

2016. márc. 21. 01:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha csak magadnak akarod legyártani a cuccaidat akkor nem éri meg, inkább vedd meg a trade-ben.
2016. márc. 21. 09:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem, de senki sem árul Trade Brokerben. Viszont akkor most megszerzem a Schisma gear-t, utána meg majd megcsinálom a Lucid gear-t mivel kevés a Production Pointom (kb. 700) és az armorcraft az 100-as szinten van csak.
2016. márc. 21. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!