Melyik a jobb Asta vagy Tera?
Akkor is írhattok ha csak az egyiket ismeritek. Lassan befejezem a Guild Wars 2-t és most keresek új mmorpgt, eddig ezt a kettőt találtam említésre méltónak, ha ezek mellett tudtok mást ajánlani akkor azt is szivesen várom!
(wow, aion, lineage, guild wars már megvan)
Gondolom az elsőnél vagy WoW vagy semmi, a hozzászólása tipikusan erre utal (persze azt is csak törtben, mert az eredeti drága).
A kettő közül TERA-nak valamivel jobb a végjátéka, illetve nekem szimpatikusabb volt.
Ott van még az elder scrolls online, szerintem egyáltalán nem lett rossz, hiába hurrogja le a sok skyrim vérpistike. Tegyük hozzá sose volt cél, hogy olyan legyen, mint a Skyrim. A craft rendszer fejlesztése elsőre érdekes lehet, de mint mindenbe, ebbe is bele lehet jönni.
World of Warcraft - ha van rengeteg felesleges időd, amit egy régi motorra épített, túlhype-olt játékra költenél, tessék. Tört szerverek rendkívül bugosak, az eredetin meg a WoD kiegészítő egy vicc. Régen 4 évig wow-oztam, 2 hónap alatt ott hagytam ezt a jelenleg wownak csúfolt valamit.
Neverwinter - Ha szeretsz pvp-zni, akkor GW2 után ez is jó lehet. Engem annyira nem kötött le, de összességében nem volt rossz.
Blade and Soul - érdekes újdonság lehet, én magam nem játszok vele, de ismerősök igen, nekik eddig tetszik. Hozzá kell tenni a koreai farm botok itt is megjelentek az eu szervereken, ez nem tudom mennyire elterjedt vagy zavaró, egy próbát megérhet.
Black Desert - sokan vártak erre, mint a messiásra, jó pofára esés lett a vége (mint Jézusnál, ott is kaptak valamit, csak nem arra számítottak :D ). Összességében jó kis MMO, van benne pár órám, de annyira nem lett tökéletes, mint ahogy beharangozták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!