Nittyke kérdése:
Tera Online-tól van jobb MMORPG?
Figyelt kérdés
Ahogy olvasom itt mindenki Terázik, régebben én is játszottam bár ez a combat rendszer nem annyira tetszik, de ki vagyok éhezve már egy jó MMORPG-re. Esetleg van valami hasonlóan jó játék amibe találkozni több magyarral vagy ez most a legközkedveltebbb? Nyugodtan írjatok minnnél többen!!! :)2015. jún. 1. 10:42
1/4 Manipura válasza:
Hát ugye kinek mi a jó. Én pl. a Guild Wars 2-t szeretem, de próbáltam a Neverwinter onlinet is. Az is elég fain, bár ott nincs kimondott open world. AZ örök kedvenc számomra a LOTRO (Gyűrűk Ura Online). A The Old Republic sem rossz, főleg a történetet érdemes végigjátszani, ha szereted a Star Wars univerzumot. Vagy az Elder Scrolls Online, bár azt nem próbáltam, de elég jónak tűnik az is. Választék van, csak az idő kevés :)
2/4 anonim válasza:
Magyarokkal nem játszom, de említésre méltó MMORPG-k:
Guild Wars 2
RIFT
Neverwinter
LOTRO
Archeage
3/4 anonim válasza:
Az a baj, hogy ez olyan kérdés, mint pl: ,,A lasagna-nál van finomabb étel?"
Ahány ember, annyiféle ízlésvilág, annyiféle kedvenc MMO :)
Néhány ismertebbet azért leírok, nézz róluk videókat, hátha megtetszik 1-2:
Guild Wars 2
The Elder Scrolls Online
Elite: Dangerous
Lord of the Rings Online
Everquest
DC Universe Online
4/4 anonim válasza:
Kipróbáltam én is jó párat, nekem csak a Rift jött be jobban a terránál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!