Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Pokemon Go-ban hogyan lehet...

Pokemon Go-ban hogyan lehet spórolni az akkumlátorral?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pokemon Go zok , de sajnos 1 óra alatt( + - X idő nem mértem fel , ) lemerűl a telefonom , van rá valami technika vagy esetleg valami trükk hogy ne merüljön le a telefonom?

2016. júl. 16. 23:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Új akksi. A net szívja az energiát, de az nem normális,hogy 1 óra alatt az egészet.
2016. júl. 17. 08:17
 2/7 A kérdező kommentje:

új a telefon az aksival együtt és , mondom h nem 1 óra csak kb , lehet hogy 2-3 óra.

egyébként minden ismerősöm aki játszik vele annak 1-3 óra .

2016. júl. 17. 09:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Esetleg annyit tudsz csinálni hogy leveszed a fényerőt, és a játékon kívül minden más háttéralkalmazást bezársz vagy letiltasz. De egyébként nem meglepő hogy lemerül pár óra alatt, hiszen folyamatosan szívja a netet és még megy a GPS is. Mondjuk nekem 4-5 órát kibír a telefonom (Lenovo A7000). Ha nem sajnálsz kiadni pár ezer forintot, akkor javaslom hogy vásárolj egy Powerbankot, amit rákötsz a telefonra és folyamatosan tölti.
2016. júl. 17. 10:57
 4/7 A kérdező kommentje:
megmértem és nekem is kb 4-5 óra , ( samsung galaxy s 4 )
2016. júl. 17. 23:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Két ezer forintért már lehet venni powerbankot
2016. júl. 18. 19:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Állítsd le a többi alkalmazást.

Menj be a Google Maps-be és keresd ki a kerületet ahol játszani akarsz és töltsd le a térképet, hogy azt már ne kelljen a játéknak minden alkalommal letöltenie.

Vedd le a fényerőt, addig, hogy még pont lásd.

Állítsd be a Battery Saver módot. Ez arra jó, hogy ha van giroszkóp a telefonodban, akkor elsötétíti a kijelzőt amennyire csak lehet, ha fejjel lefele van a telefonod. Valamint ez a funkció kell az offline térkép használatához is.

Vedd ki a játék hangjait.

Az AR mód is sokat tud meríteni, de ha neked működik (szintén a giroszkóp a követelménye), használd inkább, hisz tök király úgy játszani :D

2016. júl. 20. 12:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy letörlöd azt a sz@rt.
2016. júl. 21. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!