LoL support start items?
Figyelt kérdés
Szóval Soraka, Nami és Sona supportozok, és mindenhol azt látni, hogy kezdésnek Sorakához ancient coin+3 poti, Namihoz és Sonához meg spellthief's edge+3 poti van ajánlva. De én a 3 poti helyett faerie charmot szoktam venni, mert úgy tapasztaltam jobban kell az a + mana regen mint az a + hp regen ezeknél a champeknél. Én vagyok a hülye és ez ilyen full barom kezdés vagy igazából tök mind1?2016. júl. 15. 09:58
1/5 sándorjános válasza:
A poti túlélőképesebbé tesz harcok esetén, a manaregennel csak a heal képességeidre támaszkodsz, ami egy hevesebb összecsapásban igazából hasztalan. Pl. egy jobb fajta engage-t lehet csak heal potival élsz túl, mert tegyük fel a mana potival full hp-n tudod magad tartani, de ha egyszerre szedik le az összeset, vagy nem hagyják maguk legyengülni, vagy gank során a jungleer is kioszt egy kis sebzést, akkor nem sokra mész vele. (Bár igy könnyebb kirakni a későbbi itemeket azt aláirom)
2/5 sándorjános válasza:
(Bocsi az nem mana poti akart lenni, hanem mana regen)
3/5 anonim válasza:
Kis szinten igazából nem ezen fogod elbukni a meccset, de ez egy kicsit "rizikósabb" kezdés. A Fairy charm kicsi bónusz regenje nem sokat számít, viszont az igaz, hogy így hamarabb meglesz a nagy item. A potik earlyben erősek, ezért biztonságosabb ezzel kezdeni. Szóval a játék elején érezhetően többet számít a poti, de ez ugye rövidtávú befektetés, míg a fairy charm hosszútávú. És ugye a játék korai szakaszán nagyon sok minden múlhat, hogy melyik fél ragadja meg a kezdeményezést, még csak nem is kell feltétlen killre gondolni. Ezért javaslom én is inkább a 3 potit, vagy a kis flaskát.
4/5 anonim válasza:
Namival nem vagyok olyan tapasztalt, de sona a w-jével magát is healeli, mondjuk ez mana igényes úgyhogy én charmmal szoktam kezdeni (ezzel az adc is jobban jár mert így őt is healeled), sorakánál viszont poti mellett döntenék mivel ő a saját hpjából healel és így nem érsz sokat a mana regennel. Remélem helpful voltam :D
5/5 anonim válasza:
Nekem lenne egy kérdésem. Soraka w-jének az életadását lehet magasabbra vinni 20 hp.nál? Mert nekem csak ennyi jött össze eddig vagy ez lenne a max?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!