A wargaming supportnak szeretnék üzenetet írni hogy visszakapjam a goldom az Excelsiorért. Hol tudom megtenni?
Figyelt kérdés
2016. máj. 28. 11:30
1/8 anonim válasza:
[link] - jobb felső rész "My Tickets"
2/8 anonim válasza:
Ha kifizettél egy tankot, és nem tetszik, azért nem fogják visszaadni a goldodat.
3/8 A kérdező kommentje:
De ez abszurdum hogy az új patchek óta nem érzem már hogy annyira jó tank lenne, tornyát beütik bárhol, így a testpáncél semmit sem jelent szinte.Ágyú? Ilyen pennel és sebzéssel semmt nem ér 5ben, és 6oról meg már ne is beszéljünk. Arról meg már főleg ne hogy ezekkel az értékekkel párosuló töltési idő siralmas. Lassú lett, pontatlan, tulajdonképpen egy sz@r tankot csináltak belőle, régen ez nem volt ilyen.
2016. máj. 28. 14:03
4/8 anonim válasza:
Tudtommal nincs visszatérítés azért, ha nem tetszik a tank. Olyan van, hogy eladott prémium tankot visszaállítanak, de csak egyszer. Illetve SP-nél volt, hogy nerf miatt mindenkinek volt lehetősége egyszer visszatérítést kérni.
Kismilló teszt és kritika, meg youtube is létezik, ahol meg tudod nézni, mit tud egy tank. Ennek fényében egyáltalán nem is jogos visszatérítést kérni. Kb veszel egy ruhát, hordod két hónapig, majd kitalálod, hogy nem tetszik már a színe, és követeled a visszavásárlást.
Nem mellesleg az Excelsior ára 4 sör, nyeld le a békát, legközelebb majd átgondolod, mire költesz:)
5/8 A kérdező kommentje:
Átgondoltam, de nem azt tudja amit irtam, sokkal lomhább.
2016. máj. 29. 15:03
6/8 anonim válasza:
Tök mindegy, nincs gold visszatérítés. Persze írhatsz nekik egy ticketet, de szerintem felesleges.
7/8 anonim válasza:
Hidd el, megfelelően kihúzott legénységgel és felszereléssel nem olyan rossz:
8/8 A kérdező kommentje:
7 es: köszi már elolvastam régebben az elemzést. Mentem vele azóta pár kört. Beforgatva tényleg jó a páncélja hogyha csak kidugom döntve egy ház sarkánál, de az ágyú sajnos így is gyenge, es nem egy hevyhez illik.
2016. jún. 4. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!