SSO! Riderek! Ki szereti a pitypangokat? :D És kié a kalap? Bővebben lent ;-)
SPOILER!
A sirkő a Pinta melletti temetőben van. A sirkő elkezdett "beszélni" és egy olyan embert kell keresni aki szereti a pitypangokat, mert a sirkő felett egy pitypang volt. A sirkő alatt a halott személy már nem tudom ki volt, de James beszélt róla Fort Pintában.
A kalapról: :D
A srác aki vezeti a westernes dolgot ott Moorlandben, neki volt meg ez a játék, valami szlalom zombi izéé xdxdxd És mivel neki nem tetszett, bedobta az öreg Moorland házába, hiszen mindegy, ha már nics ott az öreg.. El kellett menni megkeresni a dvd-t hogy odaadhassuk valamelyik munkásnak ott az északi összekötő körül...De nem volt ott a dvd, helyette egy kalap voolt ott (én nem kalapnak láttam, hanem szemétnek és egy befőtted üvegnek, de ez nem lényeg szerintem:D ) és ki kell találni hogy kié a kalap. :D
A szörnyű megfogalmazásokárt sry, de már elfelejtettem hogy is volt pontosan..:D Köszi ^^
Valami értelmeset, kérlek?
Am mielőtt leszólnátok, hogy keressem meg az embereket:
kerestem én sokat, de az sso is állandóan leáll hálózati hiba miatt (pedig a grafika a fele alatt van:D) .. És így elég nehéz, mert mindig újra kell "aktiválni a feladatot", hogy láthassam az embereknél a zöld felkiáltó jelet, ha arrafelé megyek...:D És az állandó leállás miatt ez nehézkes.
SPOILER!
Megvan! Hátha segítség valakinek...
Mrs. Holdsworth rakott pitypangot a sírra, mert a nagymamája volt a személy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!