Tudnátok tanácsokat adni a lolozáshoz (league of legends)?
Sziasztok!
Egy ideje elkezdtem lolozni és nagyon tetszik a játék, viszont biztosra veszem, hogy jól jönne pár tanács (tipp, trükk, jól bevált módszerek, tapasztalat, mit érdemes és hogyan, vagy épp hogyan ne.. ) hozzá, mivel még nem vagyok túl jó (legalábbis az elképzelésemhez mérve nem). Nagyon boldog lennék ha találnék magyar segítőtársat, akivel játszhatnék is, de ha itt tudna írni pár dolgot azt is megköszönném :)
17/L, Level 28, support pozíció fekszik számomra leginkább, de mást is szívesen elsajátítanék :)
Ha gondolod játszhatunk. SniperThePro
Bejelölhetsz ha akarsz játszani. Szivesen segítek bárkinek
Szia. Én magam support main lennék, euw gold.
HAGYD az adc-det farmolni, NE nyúlj bele a cs-be!
Amint megvan a 800 goldod azonnal vedd meg a sightstonet. Early game egyik legfontosabb része, hogy jól be van e wardolva a terep amerre játszotok. A river szép bewardolása már megmenthet titeket egy-egy ganktől /sőt még a midest is/. Csak akkor menj wardolni ha nincs enemy a lanen.
Ne szakadj el az adc-től, mindig legyél mellette. Utálom a supportokat, akik csak úgy elmennek midre topra segíteni...
Sweeping Lenset ajánlott venni sightstone után, olyan lvl 5-6 körül.
Oracle alteration azonnal jöhet a teamfightes részre.
A csapattársaid megmenekítése legyen a fontos, ne a tiéd. Neked van a teamből a legkevesebb damaged (remélhetőleg) szóval neked kell meghalni, hogy a többiek ne veszítsenek a stackekből.
Most csak ennyi jutott eszembe, sok sikert.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!