Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of legends, Direct X?...

League of legends, Direct X? [Lent kifejtem. ]

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Amikor elakarnék kezdeni egy LoL meccset,a hősválasztás után kidob a játékból,azzal az okkal,hogy valami gond van a Direct X-el,és hogy nézzem meg,hogy a videókártyám milyen illesztőprogramot használ.

A válaszokat előre is köszönöm!

2016. júl. 9. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia,

Futtass le egy directxwebsetup-ot, az feltesz minden directx-es dolgot + updateld le a videókarit.(ha amd akkor support.amd.com)

2016. júl. 9. 19:03
 2/5 A kérdező kommentje:

Tudnál linkeket adni?

Nem nagyon találnám meg.. :/

2016. júl. 9. 19:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha a directx websetupra gondolsz akkor feltöltöttem mediafire-re:

(csak így tudtam belinkelni, itt megtalálod a linket a letöltéshez, gyik nem engedte linkelni...)

[link]

Elindítod, és akkor ott követed amit ír, majd letölti neked és instalálja.

Én mindig futtatom ha újrateszem a gépet, és utána nem szoktak gondok lenni vele :)

2016. júl. 9. 20:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,már csak a videókártya frissítése kell nekem,ami elvileg NVIDIA Geforce-os,mert régebben is azt használtam. :S
2016. júl. 9. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Az NVIDIA kártáykhoz nem értek, egész életemben AMD-s volta, :D De itt talán találsz némi infót arról, h hogy kell frissíteni :

[link]

Sok sikert :)

2016. júl. 9. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!