Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legendsben Renektonn...

League of Legendsben Renektonnal kapcsolatos információkat mondana valaki? Bővebben a leírásban kifejtem.

Figyelt kérdés

Olyan kis apróságokra gondolok, mint:

-különböző kombók,

-fury beosztása, használata

-milyen buildek milyen esetekben,

-milyen sorrendben fejlesszek skillt, adott szituációkban (pl ha ranged ellen vagy lane-ben nyilván "e" a fontos, melee ellen "q" és "w").

Riven a main championom, és rengeteg kis apróság van ott is, amit sokan nem tudnak. Pl ultija közben messzebb ér el minden sebzése stb. Ilyen kis finomságokra gondoltam, csak Renekton esetén. vagy különböző szituációkban példákat is írhattok, minden segítség jól jön.

Most ingyenes, és eléggé tetszik (hasonlít Rivenhez kicsit, ugyanaz csinálta a két hőst), meg fogom venni.

2013. ápr. 2. 14:02
 1/10 A kérdező kommentje:
linkelhettek is akár youtube videókat, vagy egyéb guide-okat. De inkább személyes tapasztalataitokra lennék kíváncsi.
2013. ápr. 2. 14:04
 2/10 AccountManagerkovács ***** válasza:

Kombó: megvárod, amíg 50 fury összejön, akkor a stunját használod, utána a pörgést, aztán az oda-vissza vágást. Ha emellé be van nyomva az ulti, akkor rohadtnagyot üt.

Fury beosztása: mindig legyen legalább 50, az oda-vissza vágásra ne pazarold el.

Buildek: Ehhez csak tapasztalt játékosnak kell lenni. De ha józan paraszti ésszel gondolkodsz, akkor nyilvánvaló, hogy ap meg mana nem fog neki kelleni;)

2013. ápr. 2. 14:09
 3/10 Nami the Tidecaller ***** válasza:

[link]

[link]

Szerintem Riven milliószor jobb...

2013. ápr. 2. 21:35
 4/10 Imperator2001 ***** válasza:

Képességei:

Renekton egy új erőforrás rendszert használ, melynek neve: Fury. Renekton furyt kap ha támad vagy sebez varázslatokkal. Ha elég furyt gyűjtött, az erőforrás felhasználódik, hogy képességei bónusz hatásokat kapjanak.

Cull the Meek: Renekton bárdjával hasít, sebezve a közeli ellenségeket és magát gyógyítva a sebzés 20 százalékával. Minden eltalált célpont 5 furyt ad, összesen maximum 25-öt. A gyógyítás értéke triplázódik bajnokok ellen bizonyos mennyiségig.

Ha Renektonnak 50-nél több furyja van, az osztott sebzés egy nagy részével gyógyul. 50 furyba kerül.

Ruthless Predator: Renekton következő támadása során bárdja kétszer lendül, Támadási Sebzésének (Attack Damage) bizonyos százalékát fizikai sebzésként osztva és stunnolva célpontját rövid ideig.

Ha Renektonnak több mint 50 furyja van, a következő támadása során bárdja háromszor lendül, Támadási Sebzésének (Attack Damage) bizonyos százalékát sebezve és stunnolva célpontját hosszabb időre. 50 furyba kerül.

Slice and Dice: Renekton előre tör, fizikai sebzést osztva az útjába kerülő ellenségeknek. Ha eltalál egy célpontot, lehetőséget kap, hogy használja Dice képességét (kocka).

Dice: Renekton előre tör fizikai sebzést osztva közben.

Ha Renektonnak több mint 50 furyja van a Dice alatt, 50% plusz sebzést oszt és széttépi az eltalált célpontok pajzsát (armor). 50 furyba kerül.

Dominus (Ulti): Renekton megerősíti magát sötét energiákkal, megnövelt méretet és életet kapva 15 másodpercre. A megerősödött állapotában plusz mágikus sebzést sebez és bónusz furyt generál minden másodpercben.

Reign of Anger (Passzív): Renekton 10 furyt kap autoattackonként. Elegendő furyval Renekton képességei bónusz hatásokat kapnak, de ez furyt csökkent. Ha nem harcol, Renekton 5 furyt veszít másodpercenként.

Ha Renekton élete 40% alá esik, 50%-al több furyt generál.

2013. ápr. 5. 12:27
 5/10 Imperator2001 ***** válasza:

Ha rosszul válaszoltam, itt van még több információ:

[link]

2013. ápr. 5. 12:31
 6/10 A kérdező kommentje:
ezt mond nagyon köszönöm, de van felsõfokúm angolból, úgyhogy ezeket már tudtam :) Nézd meg a külön kis leírást kérlek a kérdés alatt.
2013. ápr. 6. 00:37
 7/10 anonim válasza:
nekem is renekton a kedvenc top-os karim az én eddig jól bevált kombóm: Slice az enemyhez de figyelj arra, hogy keresztül menjen egy minionon(hogy később vissza tudj dicolni) ezután w(stun) q(pörgés) és dice-val kimész. Én ezt a kombót használom és eddig jól működik. Szerintem e-t semmikép ne húzz ki elsőnek az nem a sebzés miatt kell hanem mobility miatt inkább. Én Q-W-E sorrendben maxolom a skilleket és persze ulti mikor lehetséges. Remélem tudtam segíteni.
2013. ápr. 7. 11:20
 8/10 A kérdező kommentje:
Na igen, ez már sokkal jobb :) köszi. Miket tekintesz core- itemeknek, és miket situational itemeknek?
2013. ápr. 8. 16:33
 9/10 anonim ***** válasza:

renektonhoz nem értek de az itemekben lehet tudok segíteni.

a legfontosabb, hogy mindig figyeld miket vesz az enemy és mit vesznek a teammate-ek :)

egy példa:

main-em elise miden. alapban van 3 item amit fixen megveszek, ebből egyik az alap cipő mert szitu függő, hogy melyik kell :D és így 4 lehetőségem megmarad arra, hogy az adott meccshez tudjak igazodni.

elise-el nem egyszer kell totál átgyúrnom az alap buildem mivel midelek és van, hogy meglepő ellenfelet kapok ki. adc sem ritka miden, olyankor én is általában adc-re buildelem eliset (ha van más a teamben aki apcként tud funkcionálni mert ugye apc és adc is kell). szokatlan és meglepő, mert ő alapban ap-s kari viszont adcnek se utolsó, pókban nagyon erős olyankor :) ezt persze az enemy többnyire nem tudja lekezelni és így garantáltan nyerem a lane-t. mondjuk ezért néha csak úgy funból adc elise-t csinálok :)

másik példa:

supportnak indultam lux-al (páromnak gondoltam besegítek kicsit azzal, hogy hozzáértő supportot kap). hát az első 10 secben kiderült, hogy nem fog menni a support mert 2 adc jött midre és esélyem nem volt supportkodni ha pusholni is akartunk :D ekkor gyors build tervezés, mert fejben össze is raktam előre a support buildet.

persze a jól megtervezett apc buildem is borult mikor megláttam, hogy az ellenfél milyen itemeket vásárol. a végén ilyen off-tank szintű apc buildem lett, de legalább fixen tudtam tartani lane-t párommal és még support is ment :)

szóval te is úgy csináld, hogy van 2-3 fix item ami mindig be van tervezve, a többit pedig az ellenfél és a társaid buildje alapján játék közben tervezd meg. ennek persze előfeltétele, hogy ténylegesen ismerd a legtöbb itemet...nehéz tudom, de megéri mert így gyorsan fejben össze tudod rakni a buildet anélkül, hogy shopot meg kéne nyitnod :)

én spec az összes ap-s itemet fejből vágom és ad-ból is a legtöbbet...nevét kevésnek tudom de a leírását és az ikonját mindegyiknek megjegyeztem. bár volt rá 1 évem :) barátom/párom mondjuk még mindig meccs közben minion spawn előtt nézegeti az itemeket. de ő pár hónapja kezdte csak :)

2013. ápr. 12. 22:05
 10/10 anonim válasza:
én általában cipő,potival, vagy armor+5potival kezdek esetleg poti+warddal. első itemnek brutalizert veszek az armor pen és dmg miatt ezzel általában dominálok lanen. ezután ad ellenfél ellen sunfire cape, aps ellenfél ellen hexdrinker, és jöhetnek a szokásos tank itemek. warmog, akár randuin (sunfire capet mindenképp ajánlom..) guradian stb.. bocsi ha kicsit érthetetlenül írtam de most így este ilyenre sikerült:D. remélem ismét tudok segíteni.
2013. ápr. 15. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!