Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lányok! Közületek ki játszik...

Lányok! Közületek ki játszik a League of Legends-szel?

Figyelt kérdés
Írjátok le a korotokat is, legyetek szívesek. 😉

2016. júl. 8. 19:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Engem rávettek, de csak augusztustól tudok nekiállni (betanítanak). Úgyhogy még nem, de fogok. 18/L
2016. júl. 8. 19:30
 2/12 anonim ***** válasza:
Miért pont a lol?:p Próbáltak már rávenni amúgy, hogy játsszak vele, de nem fogott meg igazán, ha már van időm olyan játékkal töltöm amit szeretek. Bocs az offért, csak nehezen értem meg hogy miért szeretik ennyire a lolt:D 19l
2016. júl. 8. 19:44
 3/12 anonim ***** válasza:
#2 mert sok embernek az a szórakozás, hogy a noob 10 éves polákokon ragel *_*
2016. júl. 8. 19:47
 4/12 anonim ***** válasza:

Alapvetően szeretem a fantasy témájú multikat (WoW, GW2) -bár ritkán multizok- de én sem értem a LoL körüli nagy felhajtást.

Főleg, hogy szinte a csapból is az folyik, hogy a 12 éves vérpistikék anyáznak folyton-folyvást-

20

2016. júl. 8. 19:56
 5/12 A kérdező kommentje:
#2 Igazából én sem tudom, hogy miért szeretek vele játszani. Amíg nem próbáltam ki, szentül meg voltam róla győződve, hogy ez egy trágya. A közösség miatt tényleg az, de az internetes játékok sajnos ezzel járnak.
2016. júl. 8. 19:58
 6/12 anonim válasza:
Ééén✌ 14
2016. júl. 9. 00:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok lány bár valóban érthetetlen a LoL sikere. Nem arról van szó, hogy nem j, de ha már moba akkor inkább Dota 2. De mióta kijott a reborn inkább arról se beszélnék. Ha már multi inkább fps.
2016. júl. 9. 22:35
 8/12 anonim ***** válasza:
s3 óta játszok vele, 16 éves vagyok:)
2016. júl. 10. 18:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Hogy miért szeretik a Lol-t? Én személy szerint azért, mert csak (: de tényleg ezen nem nagyon van mit magyarázni, rengeteg hős van benne, emiatt nagyon nagy a variáció, lényegében minden meccs más. Elég kiegyenlített is a játék, sokan rinyálnak a Meta miatt, de az kb csak challengerben lesz érezhető, amúgy egy átlagos játékos bárkivel tud aratni. A rossz kommunity meg az emberek hibája, nem a játéké, de van a játékban mute-gomb. Ennyi.
2016. júl. 11. 11:46
 10/12 why007 válasza:

Én :) 17/L

Egyébként miért foglalkoztat ez a kérdés? :D

2016. júl. 11. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!