Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi lehet a baj? (Blade & Soul)

Mi lehet a baj? (Blade & Soul)

Figyelt kérdés
Segítene valaki? Blade & Soul-ban, a Chapter 17-nél, ugye le kell győzni a fa bábokat, és utána ott lesz ég, Treasure chest, amit nekem valamiért nem enged kinyitni... Nem jelzi még a zöld csíkos sem felette... Mikor haladnák tovább, hogy beszéljek Old Man Cho-val, akkor mikor lemegyek, nem adja ki a sárga kis jelet felette. Mi lehet a baj? Én Bugra gyanakszom.

2016. júl. 8. 14:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Esetleg próbáld meg újraindítani a játékot,

nekem ott volt olyan gondom hogy nem adta meg a következő küldetést mert nem voltam frakcióban, lépj be az egyikbe ha még nem választottál.

Az interneten rákerestem ott meg azt írták hogy el kell költeni a skill pontokat.

2016. júl. 9. 15:23
 2/3 anonim ***** válasza:

A treasure chestet csak akkor tudod kinyitni ha van kulcsod hozzá, ha meg van és úgy se engedi akkor az bug ami megoldódik magától.

A küldetéshez meg az első válaszoló írta jól , frakció vagy skill pontok elköltése , esetleg ha így se jó lépj ki csinálj egy repairt és utána vissza.

2016. júl. 9. 15:42
 3/3 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám és énsem tudom hogyan oldjam meg ...
2017. jún. 29. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!