Miért nem indul el rendesen?
A Mount and Blade-el szeretnék játszani.
Még régebben megvettem. Mindegyik gépemen/operációs rendszeremen működött de most valamiért nem akar.
Windows 10-em van fent a gépen. Kompatibilitási problémával átállítottam h Win8-ként induljon a játék.
El is indul de csak a háttérben.
Nem adja be a kezdő képernyőt se ahol elindíthatnám a játékot. Egyből elindítja de háttérben.
Miért? Mi lehet a gond? Még sose találkoztam ilyennel :(
De viszont nem akarom egy játék miatt megváltoztatni az oprendszert.
Win 10 nekem bejött.
Meg 7 em nincs is. Csak törtben tudnék szerezni
Itt az írják, ha rendszergazdaként telepíted, és rendszergazdaként fuutatod, akkor működik:
Telepítés: jobb klikk az .exe-n, és futtatás rendszrgazdaként.
Indítás: jobb klikk az ikonon, tulajdonságok, és a parancsikon fülön speciális gomb, majd jelöld be futtatás rendszergazdaként. Le okézod, és innetől mindig rendszergazdai módban indul a program.
Ez az ajánlott gépigény, de sajnos windows 7 az az op.rendszer amin garantáltan fut:
Video Card: NVIDIA GeForce 8600, ATI Radeon HD 2600, or better (does not support integrated graphics card)
Sound Card: Yes
Free Disk Space: 1.2 GB
CPU: Intel Core Duo 2.0 GHz or AMD Athlon 64 X2 3600+
CPU Speed: Intel Core Duo 2.0 GHz or AMD Athlon 64 X2 3600+
RAM: 2 GB
Dehát a Warband elindul.
Akkor a sima miért nem?
Ugyan az a kettő ha azt nézzük csak a warband az már modolt.
n az alapot szeretem. de az nem akar elindulni nem tudom miért.
kerestem angol oldalakon megoldást de mindenhol a Warband-al vannak elkavarodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!