Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Blade and Soul. Soul fighter...

Blade and Soul. Soul fighter build, akkor most hogy is vagyunk?

Figyelt kérdés

Találtam egy buildet, ami talán jó lenne... Csak nem igazán értem, hogy akkor most a feltöltő mire gondol.

Erről a videóról lenne szó: https://www.youtube.com/watch?v=GtZCaIO1SjY

Csak akárhányszor nézem nem igazán akar koppanni, hogy most akkor emberünknek minden combo-ra különböző talentje van? o.O (Azért négy talent kicsit sok szerintem.. o.O)

Vagy ha ez se az igazi, akkor valaki nem tudna megszánni egy jó builddel vagy hasonló? :D Mindig kudarcba fulladtam a kereséssel. (Nehezen döntöm el, melyik build is jó igazán >.<)

Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget. :)

(Ps.: Hallottam, hogy az SF elvileg(?, szerintem fm és sf között nehézségben nincs különbség o.o) könnyű. Értem én, hogy nem egy nagy húha karakter, de ezt ne itt vitassuk meg. Köszönöm. ^^ )

2016. júl. 7. 22:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Itt találsz pár buildet(konkrétan 100db-t): [link]

Ha átnézel párat biztos letudod szűrni neked melyik jó.

2016. júl. 9. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!