Miért van ez? Légy szíves valaki segít?
Figyelt kérdés
minecraftban keresem a végzetportált,csináltam végzet szemet eldobtam és ahol leeset elkezdtem ásni és vagy beleestem a vulkánba vagy semmi sem volt ott! másodjára amikor eldobtam eltört,már vagy öt db-ot csináltam és már nem tudom mit csináljak!2016. júl. 5. 23:05
1/7 anonim válasza:
Többször kell felvenni, eldobni. Addig amíg le nem megy a föld alá. Nem egy dobásnyira van a portál csak úgy mondom...
2/7 anonim válasza:
Öhm próbáld ki kreatív módban, repülj fel a magasba de ne túl magasra és úgy dobáld őket :) én is így jöttem rá h kell csinálni
3/7 anonim válasza:
Én általában olyan 5-10 között használok el. Nem csak annyi, hogy egyszer feldobod és akkor ott van ahol leesik. Az csak azt jelenti, hogy abban az irányban van. Akár több 100 blokknyira is lehet.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm,megtaláltam és 4db szem kellet hozzá! viszont nagyon messze van a házamtól és arra gondoltam h szét lehet szedni valahogy a vég kaput?
2016. júl. 6. 23:23
5/7 anonim válasza:
A végkapu törhetetlen, sehogy sem tudod elmozdítani. Talán egy bug van az elmozdítására, de akkor is csak széttörni tudod, nem fogod megkapni. (Ezzel a bugal a bedrockot is szét tudod törni): https://www.youtube.com/watch?v=ajimGETWFK4
6/7 A kérdező kommentje:
köszi és még egy olyan kérdésem lenne hogy valaki tudja a vizalatt légzés bájitalának a receptjét?
2016. júl. 7. 14:20
7/7 A kérdező kommentje:
mindegy mert megtaláltam köszönöm a segítséget
2016. júl. 7. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!