Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért van ez? Légy szíves...

Miért van ez? Légy szíves valaki segít?

Figyelt kérdés
minecraftban keresem a végzetportált,csináltam végzet szemet eldobtam és ahol leeset elkezdtem ásni és vagy beleestem a vulkánba vagy semmi sem volt ott! másodjára amikor eldobtam eltört,már vagy öt db-ot csináltam és már nem tudom mit csináljak!

2016. júl. 5. 23:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Többször kell felvenni, eldobni. Addig amíg le nem megy a föld alá. Nem egy dobásnyira van a portál csak úgy mondom...
2016. júl. 6. 00:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Öhm próbáld ki kreatív módban, repülj fel a magasba de ne túl magasra és úgy dobáld őket :) én is így jöttem rá h kell csinálni
2016. júl. 6. 00:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Én általában olyan 5-10 között használok el. Nem csak annyi, hogy egyszer feldobod és akkor ott van ahol leesik. Az csak azt jelenti, hogy abban az irányban van. Akár több 100 blokknyira is lehet.
2016. júl. 6. 06:48
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm,megtaláltam és 4db szem kellet hozzá! viszont nagyon messze van a házamtól és arra gondoltam h szét lehet szedni valahogy a vég kaput?
2016. júl. 6. 23:23
 5/7 anonim ***** válasza:
A végkapu törhetetlen, sehogy sem tudod elmozdítani. Talán egy bug van az elmozdítására, de akkor is csak széttörni tudod, nem fogod megkapni. (Ezzel a bugal a bedrockot is szét tudod törni): https://www.youtube.com/watch?v=ajimGETWFK4
2016. júl. 7. 13:25
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi és még egy olyan kérdésem lenne hogy valaki tudja a vizalatt légzés bájitalának a receptjét?
2016. júl. 7. 14:20
 7/7 A kérdező kommentje:
mindegy mert megtaláltam köszönöm a segítséget
2016. júl. 7. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!