Swtor-ban van ez a security key dolog, amivel havonta kapok 100 cartel coint. Telefonomra letöltöttem a security appot, de hol tudom meglesni a kódomat?
Figyelt kérdés
Nagyon sokan mondták, hogy nem kell előfizetőnek lenni. LÁttam a swtor oldalán ilyen pendrive szerű cucot ami a kódot mutatja. Csak azzal működik v nem vágom.2016. júl. 4. 14:45
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
100 CC-ot nem kapsz vele. Az csak a bejelentkezésnél egy pin-kód-hoz hasonló 8 digitből álló számsor.
3/4 A kérdező kommentje:
végig néztem a videót, de milyen email? ez azegy dolog az, amit nem vágok. Regisztrálásnál nem kérte a mailomat
2016. júl. 6. 19:54
4/4 A kérdező kommentje:
na végül sikerült megoldani, de az hülyeség, hogy nem kapok 100 cc-t. mert egyből adott
2016. júl. 6. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!