Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Totál kezdő vagyok videojátéko...

Totál kezdő vagyok videojátékok terén de az ilyen vezetés szimulátorszerű dolog nagyon érdekelne, megéri?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék majd egyszer igazi autót is vezetni,de tudom,hogy ahhoz hogy magabiztos legyen valaki az úton rengeteg gyakorlás kell. Az ilyen "játék szettel" lehet valamilyen mértékű vezetési tapasztalatot/élményt szerezni?

[link]

2016. febr. 15. 18:04
 1/4 anonim válasza:
Háát,azért előbb én vennék is valami játékot,amit kipróbálnék nyilakkal,vagy esetleg letöltenék valamilyen F2P játékot,hogy kiprbóáljam,bejön-e.
2016. febr. 15. 18:21
 2/4 A kérdező kommentje:
ja igen a kérdés része lett volna még,hogy milyen játékot ajánlanátok hozzá?
2016. febr. 15. 18:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva a vezetés legnehezebb része megtanulni váltani (és nekem speciel az is 10 perc volt, persze nem tökéletesen, de át tudtam tenni egyik sebességből a másikba a kocsit úgy, hogy ne fulladjon le :D). Ezeken a kormányokon pont kuplung és rendes váltó nincs, ami (legalábbis nekem) a legfontosabb lett volna, és ha elfogadható áron találtam volna ilyet, akkor most nekem is lenne. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb autós játék, amit próbáltam, egyáltalán nem hasonlít kormánnyal sem az igazi vezetéshez.

De igazi vezetésszimulátort én sose próbáltam, azzal lehet, hogy közelebb van a valósághoz. Inkább csak arcade meg racing autós játékokat, pl. NFS.

2016. febr. 15. 19:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Semmilyen tapasztalatot nem lehet szerezni így, vannak komolyabban kialakított szimulációs rendszerek, ahol például gázadásnál előre mozdul az ülés, fékezésnél hátra stb...váltani is kell meg kuplungolni, indexelni, szóval minden van, otthonra ilyet fölösleges meg irtó drága lenne beszerezni, egy komolyabb kormány+pedál ami csak játékra való az is több tízezer. Ha igazi autót akarsz megtanulni vezetni már 100 ezer ft alatt kapsz valami ócskavasat ami azért még megy is (nem mellesleg szerelni is tanulhatsz rajta), veszel egy kispolákot vagy skodát 120L-t, az udvarban kitapasztalod az elindulást, megállást, aztán valakivel aki tapasztaltabb kimentek jó távolra a határba, ahol senki nem jár vezetgetni. Igen tudom hogy ez így nem épp a leglegálisabb módja a vezetésnek, de ha csak az a célja valakinek hogy rallyzon, drifteljen, csapasson az jogsival is lökött lesz, ha csak az autózást akarod így kicsit megismerni akkor nem eshet baja senkinek...Minden fejben dől el.
2016. febr. 16. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!