Hogy rakjam fel a telefonomra a hearthstone-t?
Figyelt kérdés
Fel szeretném rakni a Hearthstone-t a Sony Xperia L telefonomra. Követtem az itt leírt utasításokat: [link]
Behelyeztem az OBB-okat és telepítettem. A Lighting the hearth töltés végigmegy, utána az Unpacking crates töltésnél a P betű környékén fekete lesz a kijelző és nem történik semmi. Mit csináljak? Számít, hogy a phone vagy a tablet display-t töltöm le? Az utasításoknál a belső vagy a külső SD kártyára gondolnak (eddig a phone display-el próbáltam és a belső SD-re raktam)?
2016. jún. 12. 18:43
1/2 A kérdező kommentje:
Annyi már kiderült, hogy azért nem tölt be, mert nincs elég belső memória. Hogy szabadítsak fel eleget, mert amit lehetett, azt visszaraktam gyári verzióba vagy letöröltem? Most már a felénél kicsit többet töltött.
2016. jún. 12. 19:39
2/2 A kérdező kommentje:
Sikerült betöltenie, de kikapcsol.
2016. jún. 12. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!