Meg kb lehetetlen azokkal felvenni a versenyt, akik már egy csomó pénzt bele vertek, és egy halom op kártyájuk van.
2016. jún. 8. 22:43
2/8 anonim válasza:
Az én véleményem is kb. az, mint az előttem szólónak. Kifejezetten jó játéknak tartom, főleg, hogy én már a Heroes III harcrendszerét is imádtam, amikor még béta-fázisban volt, haverom kapott kulcsot és mindig nála toltuk délutánonként, nagyon élveztük, aztán nekiálltak az emberek kitalálni mindenféle ütős paklikat minden kasztnál, egy csomóan vagy pénzzel, vagy irreális idő- és energiabefektetéssel kiharcolta az ezekhez szükséges bitangerős lapokat, és nekem idővel alábbhagyott a lelkesedésem. Én előtte is csak casual játékos voltam, most is az lennék, de egyre inkább kilátástalannak tűnik. Persze ezzel nem mondom azt, hogy rossz, mert azt tartom, hogy egy nagyon-nagyon jó és szórakoztató játék, nagyon igényesen és ötletesen meg van csinálva, ráadásul ingyen adják, viszont mostani formájában a 100%-os élvezhetőség megkíván egy bizonyos szellemiséget, amivel én sajnos nem rendelkezek, illetve időm sem nagyon van rá.
2016. jún. 8. 23:14
3/8 anonim válasza:
Engem nem is a pénzes játékosok drága kártyái zavarnak, hanem a véletlen iszonyatos szerepe. Az utolsó körig mindent tökéletesen csinálok, míg az ellenfél össze-vissza bénázik, aztán mikor már csak 1-2 pontnyi életereje marad, elkezd jó lapokat húzni, és egy kör alatt kivégez. Én ilyen játékkal nem akarok játszani, maradok a Magicnél és társainál.
2016. jún. 8. 23:32
4/8 anonim válasza:
engem mindig csak felbaszott, így nem játszok vele
2016. jún. 8. 23:40
5/8 anonim válasza:
Ahogy írták kőkemény P2W-es a játék. Anélkül, hogy ölnél bele pénzt, nincs esélyed. Lehet nem valós pénzért boostot, de mire összeszedsz annyit, hogy meglegyen a kinézett pakli, addigra már semmit se érsz vele, mert kiment a METAból.
2016. jún. 9. 07:55
6/8 anonim válasza:
Az utolsó válaszadóval csak részben értek egyet. Ahogy fentebb mondtam, a pénz az egyik módja, hogy tényleg effektíve jó lehess a játékban, de ugyanazt el lehet érni irreális idő és energiabefektetéssel is. Ismerek olyan tipikus "nincs élete" embert, aki soha egy kanyit nem ölt a játékba, mégis minden hónap elején már felküzdi magát ötös rangra a legkisebb erőfeszítés nélkül. Szóval ha az ember megszállott, akkor nem érződik pay2win-nek. A gond csak az, hogy én személy szerint nem vagyok megszállott, nem így szoktam játékokkal játszani.
2016. jún. 9. 18:46
7/8 anonim válasza:
Ahogy írtad irreális idővel tud ott lenni, mint a fizetősök. Ennyi ideje meg az emberek nagyon kis részének van, szóval kőkemény P2W-es a játék. Akkor nem lenne az, ha a casual játékosok is (akik játszanak naponta max 1 órát) tudnának ott lenni, ahol azok, akik fizetnek.
2016. jún. 10. 07:54
8/8 anonim válasza:
Nekem köb gyök 10/7 meccsen az volt a helyzet hogy 1. 2. körben felhúztam a 7-8 manás lapokat,5 körig alig tudtam csinálni valamit amíg az ellenfél lelkesen ütötte-verte a fejemet és a játék végén (ha túléltem addig) mikor kellett volna a muníció nyasgemp már csak ilyen 2 manás lapjaim maradtak,amiket a 12. körre sikerült felhúzni. Ergo teljesen fordítva sült el az egész,az ellenfél addigra kipakolt ilyen buldózerekből nekem ugye meg nem maradt semmim csak ilyen 1/3-as mana sárkány meg társai,annyi spellem meg nem volt hogy minden lényét megöljem.
Na ez volt kábé minden második meccsen="helyimenü-vezérlőpult-delete hearthstone"
Sokan mondják hogy "de hát te,ehhez ész kell,gondolkodni kell" nagy francokat,mikor face hunterral legend 1-be lejutnak akkor hol kéne itt gondolkodni? Persze kell valamennyit stratégiázni de ha jól húzol akkor eleve evidens hogy mikor mit csinálj tehát erről ennyit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!