Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hearthstone-ba legendás arany...

Hearthstone-ba legendás arany kártya bezúzása?

Figyelt kérdés
A véleményeteket szeretném kikérni egy HS- kérdéssel kapcsolatban.Pár hónapja játszok.Ennyii idő alatt már szereztem pár paklit, de közel sincsen annyi kártyám mint amennyi kéne egy komolyabb paklihoz.Az első paklijaim között volt egy hatalmas szerencsém és nyitottam egy arany Al'Akir the Windlord legendás kártyát.Ez 1600 dustot ér és az érdekelne, szerintetek megéri e betörni.Sok kártyát letudnék belőle gyártani ugyanakkor hiába nem szeretem a sámánt, véteknek érzem de valahogy haladni kéne.A másik kérdésem pedig, hogy szerintetek melyik wari és warlock paklit érdemes legyártani, hogy nagyobb sikereket érjek el a rank-ban. Eddig a rekord 14 volt egy kezdő patron warriorral.Tanácsokat szeretnék. :) Előre is köszönöm.

2016. jún. 10. 11:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Olyan kártyát sosem török be, amiből csak egy van.
2016. jún. 10. 11:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed nagyon nincs dustod, és a deckjeidet is unod, akkor törd be. Ajánlom a Twin Emperort craftolni, egyik talán legtöbb deckbe használt kártya.

Én mondjuk sose craftolok be semmit. (csak ha 3db van belőle, legend esetén 2db) Kedvenc kártyáimnak a goldenjét se szedem szét, hiába van 2 sima, dust tartalékbak vannak. Illetve a magyar művészek kártyáit se szedem szét goldenből :D

2016. jún. 10. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!