Szóval Poppy a kedvenc hősöm, és amikor bejött (a lvl 6-7) gondoltam, hogy felviszem lvl 6 ra. Kb azóta szenvedek, és minden meccsem szinte tökéletes (néhány rosszabb meccs persze előfordul) de mindig A+ az osztályzatom!! Számoltam: 20Meccs-ből 12A+ 2S (mostmár) és 6 egyéb osztályzat.
Ugye elvileg azt nézik, hogy a többi játékoshoz képest mennyire vagy jó. Ölés, halál, assziszt, farm, sebzés, gondolom ezeket. Sajnos ha vannak nálad jobbak egy adott hősnél, nehéz S-t szerezni. Nekem is elég ritkán jön.
Az, hogy A+, szerintem egész jó. Nem baj, ha nem S-t kapsz, az A is bőven megfelelő. És nem kell szomorúnak lenni akkor sem, ha nem kapsz egy ideig S-t, ugyanis tényleg nehéz megszerezni.
Nekem talán az A- a leggyakoribb.
2016. júl. 3. 17:32
3/10 A kérdező kommentje:
Nekem semmi bajom az A al, de ha én 6. vagy 7. szintet akarok elérni valakivel, és egymás után 5 A+-t kapok. Na az nagyon feltud idegesíteni
2016. júl. 3. 19:11
4/10 anonim válasza:
S-t akkor lehet kapni ha jó az ölés- halál mutatód, jó a farmod, és azt is nézui hogy segítesz a Baron- sárkány ölésben, elhelyezett wardok, stb szóval mindent kb :)
2016. júl. 10. 20:38
5/10 anonim válasza:
ja és a torony/inhivitor rombolást is :D
2016. júl. 10. 20:39
6/10 anonim válasza:
Ahogy elkezdtem Ashe-sel játszani, 3 nap alatt lett 10 db S-, de mire meglett vele az 5-ös szint, egy S--t sem kapok...
2016. júl. 18. 03:45
7/10 anonim válasza:
A többi játékoshoz képest néz. És nem mindig a statod nézi (2/10-es Veigarnak adott, nekem 14/3-nál nem, és én voltam a legjobb majdnem mindenben). Szerintem a játékodat nézi, nem statot. Mármint hogy pl. segítesz e a többieknek, torony, baron, dragonok, és nem csak a killek és halálok számítanak
2017. jan. 5. 11:26
8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon furcsán adja ezeket.... Nem rég volt egy adc-s gamem amiben 11/0/1 ben voltam 139 farmal (24. percben feladták) és erre A--t kaptam... Nem is tudom, hogy mit tudtam volna csinálni 24 perc alatt a tornyok és a sari leszedésén kivül? esetleg még roamolhattam volna, de azért ez már vicc
2017. jan. 5. 16:33
9/10 anonim válasza:
Nem szabad ezen görcsölni,és jönni fog magàtól.A játék élvezetéért játsz,és a jàtékélményen kìvül is meglesz majd a jutalmad.Ismerek Magyar lolos lànyt,aki mindig a ládákra hajt,arra görcsölt rà,és szinte sosem kap.
2017. jan. 8. 08:43
10/10 anonim válasza:
Én caitlynnel játszottam már nagyon sokat. Pont ahogy beváltottam a 6 lvl-t vele, a kövi meccsen kaptam s7 zsetont ,ugyanìgy volt sonjánál is és azóta max s- jön össze. Nagyon szeretnék már caitlynnel s7et ,de nem jön össze és sokszor kapok olyan supportot aki direkt ksel vagy ha már fed vagyok akkor mondjuk az enemy team fed zedje fókuszál rám az ultijával és ha egyáltalán jön segitség az már késve...szóval eléggè peches vagyok .Ami engem idegesít hogy nemrég játszottam egy másik caitlyn ellen ,aki szintén s6-os volt és a meccs után 15/3 statra megkapta a 7. szintet és ezt nem igazán értem ,mert nekem ennél volt sokkal jobb is és csak egy s- kaptam érte.23/5 statra...na meg amikor én carryzem a játékot és a végén jár érte egy a +
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!