Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of legends ben miért...

League of legends ben miért kerül ennyibe ez a skin?

Figyelt kérdés
Szóval ma nézegettem skarnerre a skineket, és van 4 skin, az egyik egy legendás, a másik egy 0 efekt 520 as skin, és a másik 2 975. Az lenne a kérdésem, hogy a sivatagi veszedelem skarnernek, ha nincs 1 efektje sem akkor miért 975, amikor a sivatagi skarnernek minden képessége, hazateleprtálása efektes, és az is 975???

2016. júl. 1. 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert a hülyéknek csak az számít, hogy néz ki, és bármennyit megadnak értük.
2016. júl. 1. 17:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Ezt még mindig nem tudom felfogni, de az biztos, hogy vannak olyan emberek akik megveszik, mert többet is láttam már, akinek sivatagi veszedelem skarner van meg (még a hextech ládák bevezetése előtt) De én nem szaroztam, megvettem az sivatagi skarnert azt jól van :D
2016. júl. 1. 17:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha megveszik miért ne?

Amúgy ez is egy módja a fejlesztők támogatásának, ha tetszik a játék.

2016. júl. 1. 23:38
 4/9 A kérdező kommentje:
Jó, de nem hinném, hogy ha ott van egy full efektes skin mellette, akkor minek veszik meg a szart?
2016. júl. 2. 06:54
 5/9 anonim ***** válasza:
mert nekik ez tetszik jobban
2016. júl. 2. 10:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Én támogatáson kívül sose értettem a skinezést. Persze most a chestekkel sztem izgalmasabb lett, hogy lehet skineket szerezni ingyen is.

Én sokszor meglepődök, hogy van néhány skin, ami semmivel sem jobb, mégis ugyanannyiba kerül, mint egy különlegesebb, de hát ez van.

És lehet, hogy azért van meg nekik a másik skin, mert azt árazták le, és gondolták, hogy jó lenne támogatni is, és "menőbbek" is lehetnének.

2016. júl. 3. 17:36
 7/9 anonim ***** válasza:
#6: Én ezt a támogatás-indokot sem értettem soha. Egy csóró indie csapatot nem támogatnak a játékosok, de a multimilliárdos RIOT Gamest igen. Drágállják az eredeti játékok árait, de a többszörösét kifizetik egy ingyenes játékban skinekre. Érthetetlen...
2016. júl. 3. 19:07
 8/9 A kérdező kommentje:
Én nem gyakran veszek skineket, de ha skint veszek akkor általában legendásat vagy 1350 es et. Ezt a sivatagi skarnert is csak aért vettem meg, mert nagyon szépnek tartottam az egész skint, és a alfa csatagép skaner az valahogy igénytelennek tűnik. Szóval azért veszek legendás skineket, mert olyan félig mintha más karaterrel játszanék...
2016. júl. 3. 19:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek olyan fontosak az új effectek. A karakternek alapból is vannak effectjei és szerintem bőven vannak olyan skinek, amikhez igazából ezek is illenek. Amúgy meg nekem pl a töltőképernyős kép is elég sokat számít, elvégre a játékban úgyis fölülnézetből, nem a legújabb grafikával látod a karit és persze el vagy foglalva magával a játékkal. Nem azt mondom, hogy a játékveli kinézet nem is számít, de nem csak ez a lényeg egy skinnél. Nekem pl az egyik legjobban tetsző Skin a vadnyugati Cassio skin, mert szeretem Cassiot és tetszik a kontext, ennyi. Hozzáteszem egyetlen skint se vettem még és nem is tervezem.
2016. júl. 4. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!