Miért ilyen nehéz tradelni? (CSGO)
Figyelt kérdés
Hiába rakok ki tradet,ami szerintem egész fair (5 kulcsért 12-14 eurós itemek),nem küldenek nekem offert. Ha meg én küldök,ahol 11 eurónyi kulcsot tradelnék egy 13,5ös skinre,azt kapásból elutasítják. Pedig rengeteg videóban,leírásban,stb. mondják hogy milyen gyorsan feltradelték magukat. Én csinálok valamit rosszul,vagy tényleg ilyen nehéz?2016. jún. 18. 09:56
1/1 anonim válasza:
Nem tudom hogy észrevetted-e már, de az ilyen trade oldalakon mindenki úgy viselkedik mint egy utolsó zsidó, és csak akkor mennek bele tradekbe ha minimum vagy 30%al túlfizetsz. Egy 12-14 eurós itemet örülj ha 4 kulcsért megvesznek, senkit sem érdekel 1-2 eurós profit, minimum 4-5 kell nekik. Ezeken a trade oldalakon az emberek fele csak azért van fent hogy ezekkel a kapzsi kicsinyes árakkal hátha be tud valakit csapni.
Te akarsz eladni valamit? Akkor az nem ér szart sem, és az ára kb. 75%-áért akarják megvenni.
Te akarsz megvenni valamit? Akkor az a tárgy rohadt sokat ér, meg ritka, és minimum 30%al fizess többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!